Zabava

Nataša Barbara Gračner v objemu 20 let mlajšega

L. Ž., T. M.
1. 5. 2014, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Že dolgo ni bilo v zakulisju kakšne predstave tako burno kot pri igri Gola Mestnega gledališča ljubljanskega, v kateri kot povsem izven serijski par nastopata Nataša Barbara Gračner in Jernej Gašperin. Ona igra 47-letno Patricijo, on 25-letnega Leva in čeprav sta noro zaljubljena drug v drugega, se neprestano ukvarjata s stereotipnim vprašanjem razlike v letih. Zakaj, hudiča, ženska ne sme biti starejša od svojega ljubimca? Deset let, petnajst… morda dvajset!?! Ne samo na odru, tudi v resničnem življenju.

Mateja J. Potočnik

In potem se je zgodilo. Nataša Barbara in Jernej sta se menda tako vživela v svoji vlogi, da se je med njima začelo iskriti tudi v zaodrju. Čeprav naj bi se na vse mogoče načine trudila skrivati obojestransko naklonjenost in privlačnost, jima ni uspelo. Iskrice v njunih očeh in mimika telesa so tako izdajalske, da ugibanjem, ali je privlačna 45-letna igralka, ki niti slučajno ne kaže svojih let, nemara pristala v objemu malce manj kot 20 let mlajšega na Jesenicah rojenega Jerneja, niti slučajno nista mogla pobegniti.

Z Jernejem se trenutno ljubita na odrih Peruja, kamor sta odletela na gostovanje in nekakšne medene tedne, saj je to njuna prva daljša skupna pot. 

NBG (kot jo kličejo prijatelji) je tako še ena igralka, ki prisega na mlajše. Z Jernejem pa se trenutno ljubita na odrih Peruja, kamor sta odletela na gostovanje in nekakšne medene tedne, saj je to njuna prva daljša skupna pot. Tisti, ki ju poznajo, povedo, da sta noro zaljubljena, četudi skeptično dodajajo, da bo moral Jernej obdržati trdne živce, saj zna biti Nataša včasih pošteno trmasta. Izvedeli smo tudi, da se Nataša požvižga na starostno razliko, kar sodi k njeni samozavestni drži. Dvajsetletna razlika je po njenem prepričanju zlahka premostljiva, če gre za pravo ljubezen, in vsak, ki ju vidi na odrskih deskah, se na lastne oči prepriča, da sta se našla.

Govorice o novi romanci pa so se še okrepile, ko je prišlo na dan, da je tudi  Natašin nekdanji življenjski sopotnik Branko Šturbej, s katerim sta se po dolgoletnem burnem ljubezenskem razmerju, v katerem se jima je rodil sin Svit, razšla že pred meseci, našel novo izbranko.