Zabava

Predin v depresiji in finančni stiski?!

L. N./Lady
6. 4. 2014, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po nepričakovanem incidentu na košarkarski tekmi se je Zoranu Predinu življenje pošteno zapletlo.

Mediaspeed

Javnost in nekateri mediji so ga dobesedno raztrgali, grozi mu visoka denarna kazen, sam pa se na vse pretege trudi, da bi popravil načeti ugled.

Ljudje smo res čudna bitja, kar je zdaj na lastni koži izkusil tudi Zoran. V svoji karieri je naredil ogromno dobrega, vseskozi je širil pozitiven odnos do življenja, ustvarjal lepo glasbo in opravljal človekoljubna dela. Potem pa se mu je pripetil spodrsljaj in narod je v hipu pozabil na vse dobro ter ga začel obravnavati kot največjega sovražnika.

Ker je Zoran Predin udaril košarkarskega sodnika, je izgubil kar nekaj oboževalcev, poleg tega pa bo tudi ob veliko denarja, ki ga od njega menda zahteva Union Olimpija.

Je že res, da se huliganstvo za takšnega gospoda ne spodobi, kljub vsemu pa si ne zasluži takšnega linča. Že kmalu po udarcu, ki ga je namenil pristranskemu sodniku, je prijateljem zaupal, da ga je neskončno sram. »Zelo je prizadet. Je v nekakšni depresiji in hudo mi je zanj. Njegov udarec je presenetil celo mene, čeprav je v mladosti rad pokazal svoje pesti, bolj zaradi petelinjenja kot izkazovanja moči. Vse skupaj ga je močno potrlo in tudi prijatelji smo žalostni, ker trpi,« smo izvlekli od enega njegovih bližnjih prijateljev.

Vse skupaj je dodatno zapletla še denarna kazen, ki mu grozi. Govori se o petindvajsetih tisočakih, ki jih mora namesto njega plačati organizator tekme, torej klub Union Olimpija, tam pa naj bi denar nato terjali od pevca. O tem, da finančno stanje pri Predinu verjetno ni ravno rožnato, priča tudi podatek, da z ženo Barbaro prodajata stanovanje v središču Ljubljane, ki je, odkar so se otroci odselili od doma, postalo preveliko za njiju, po vsej verjetnosti pa tudi predrago za vzdrževanje. Vse skupaj je za znanega pevca prav gotovo mora, iz katere bi se rad čim prej prebudil.