Zabava

In viktorja dobi ...

mv
31. 3. 2014, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Tisti, ki spremljate slovensko medijsko dogajanje ste se verjetno že spraševali, zakaj letos marca kot navadno ni bilo podelitve najprestižnejših nagrad pri nas -Viktorjev! Naj vas potolažimo, da se boste ob njih lahko zabavali tudi letos in sicer junija v Mariboru.

Najprestižnejše slovenske medijske nagrade – viktorji, ki jih podeljuje revija Stop pod okriljem Krater Medie, so bile lani podeljene dvajsetič, torej letos vstopajo v tretje desetletje. Viktorji za najvidnejše dosežke v slovenski medijski industriji bodo podeljeni tudi letos, in sicer v soboto, 7. junija 2014, v SNG Maribor, neposreden TV-prenos bo na 1. programu TV Slovenija od 20. ure dalje.

Letos bo podeljenih trinajst viktorjev – šest strokovnih in šest viktorjev popularnosti ter tisti najžlahtnejši, viktor za življenjsko delo. Prvi krog izborov je že za nami in v šestih kategorijah za viktorje popularnosti vse do 13. aprila 2014 poteka glasovanje v naslednjih kategorijah: TV-osebnost (Klemen Slakonja, Mario Galunič, Slavko Bobovnik, Boštjan Romih in Vid Valič), TV-oddaja (Moja Slovenija, Vid in Pero šov, Odmevi, 24 ur in Moj dragi zmore), glasbeni izvajalec (Tanja Žagar, Modrijani, Jan Plestenjak, Siddharta in Magnifico), radijska postaja (Radio S, Val 202, Radio 1, Radio Center in Radio City), radijska osebnost (Denis Avdić, Miro Mutvar, Andrej Karoli, Sašo Hribar in Jože Činč) in spletna stran (24ur.com, slorock.si, rtvslo.si, siol.net in najdi.si).

Več o letošnji podelitvi in zakulisju slednje lahko preberete v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!