Zabava

Je L'Wren Scott ubil Mick Jagger?

N.J.
22. 3. 2014, 19.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ruby Mazur, ustvarjalec zaščitnega znaka skupine Rolling Stones, je šokiral z izjavo, da je Mick Jagger tako egoistična oseba, da je pahnil Scottovo v smrt, kot je dejal, pa naj bi se zaradi njega tudi sam znašel na robu samomora.

Kot trdi Mazur, ki slavnega pevca Rolling Stonesov pozna od 70. let, je Jagger tako egoistična oseba, da bi se tudi sam, če ne bi bil tako močan in ne bi imel tako dobrih prijateljev, obesil. Z Jaggerjem sta že dolgo v sporu prav zaradi logotipa skupine, za katerega je Jagger ob izdaji albuma plačal le 10.000 dolarjev, nato pa znak še naprej uporabljal kot logotip, česar pa Mazurju ni plačal. Mazur tako ni dobival svojegadeleža, ki bi mu kot avtorju pripadal, tako da se je, čeprav je ustvaril enega najbolj znanih logotipov na svetu, znašel na robu preživetja.

Profimedia

Zaradi Mickovega egoizma Scottova izbrala smrt?

"Ko slišim Micka govoriti, da je bil njena sorodna duša, mi gre na bruhanje," je komentiral smrt Scottove. Ta naj bi namreč samomor storila zaradi gromozanskega dolga. "Če bi to držalo, ne bi imela 6 milijonov dolarjev dolga ... Kaj pa je to za Micka Jaggerja? Nič!" S tem je Micka Jeggerja posredno okrivil za smrt Scottove, češ da ne bi storila samomora, če bi poravnal njen dolg in ne bi bil tak egoist. Toda take obtožbe so resnično prehude, s čimer se strinja tudi Jaggerjev predstavnik za stike z javnostmi, ki je komentiral, da je žalostno, da je Mazur izrabil tako žalosten trenutek za pritegnitev pozornosti nase.

Po nekaterih navedbah naj bi umrla med erotično igrico. Scottovo so namreč našli doma v njenem stanovanju, okoli vratu je imela zavezano kravato, to pa privezano na kljuko vrat. Za seboj ni pustila niti poslovilnega pisma, zaradi česar domnevajo, da je tragično preminila ravno med erotično igro, podobno kot nekdanji pevec skupine INXS Michael Hutchence, ki so ga leta 1997 mrtvega našli v hotelski sobi. Ko so ga našli, je klečal na kolenih, obrnjen proti vratom. Uporabil je svoj pas iz kačje kože in ga zataknil na vrh vrat na avtomatsko zapiranje. Glavo je tako močno tiščal navzdol, da je počil zaponko za pas.