Zabava

Nove fotografije prizorišča smrti Kurta Cobaina - bodo znova odprli pimer?

N.J.
22. 3. 2014, 08.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Polocija v Seattlu je objavila doslej javnosti še neznane fotografije iz stanovanja, v katerem je umrl slavni glasbenik Kurt Cobain. Po vsej verjetnosti bodo zdaj znova odprli primer.

Morreuhoje

Kurt Cobain je na vrhuncu kariere, ko je bil star 27 let, storil samomor, tako da si je v glavo pognal kroglo. Njegovo truplo so našli 8. aprila 1994. 

Nove fotografije kažejo na dokaze, ki naj jih policija edaj sploh ne bi proučevala. Na eni fotografiji je videti škatlico z žličko, na tleh pa je ostanek cigarete in sončna očala, na drugi fotografiji je zaprta škatlica ter dokumenti pokojnika.

"Nič izjemno posebnega ni, vzrok smrti ostaja enak," so sporočli s policijske postaje, vseeno pa obstaja verjetnost, da bodo primer znova odprli, saj vse kaže na to, da si eje Cobain najprej vbrizgal heroin in se šele nato ustrelil. Istega leta je Cobain tudi že bil poskušal storiti samomor z mešanico pomirjeval, ko je bil v sklopu turneje v Rimu. Kljub ugotovitvam policij mnogi menijo, da naj Cobain ne bi storil samomora, temveč naj bi ga nekdo umoril.