Zabava

Zvezdnik se počasi in naskrivaj spreminja v žensko

mv
19. 3. 2014, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Bruce Jenner, očim starlete Kim Kardashian se po poročanju ameriških medijev počasi spreminja v žensko. Najprej si je začel puščati dolge lase, zdaj si je odstranil še adamovo jabolko.

Profimedia

Po odločitvi, da se loči od Kriss se je Bruce Jenner očitno le opogumil in odločil, da sledi svojemu srcu. Nekdanji olimpijec naj bi si namreč že vrsto let želel postati ženska. Prej si tega ni smel dovoliti, ker je bil aktivno vključen v snemanju resničnostnega šova Kepping up with Kardashians, zdaj pa se počasi spreminja iz postavnega športnika v damo. Njegovi lasje zdaj že segajo do ramen, redno si ureja nohte, pred mesecem dni pa si je tudi odstranil adamovo jabolko. Javno sicer o svoji spremembi ne želi govoriti, operacijo pa je opravičil z izjavo, da nikoli ni maral svojega sapnika.

Hčerka podpira njegove odločitve

Jennerjeva hčerka iz prvega zakona Cassandra Marino je sicer nedavno povedala, da podpira vse očetove odločitve. "To je njegovo življenje," je na vprašanje, kako komentira očetove nalakirane nohte in vedno daljše lase, izjavila Cassandra. Kris Jenner, Brucova za enkrat še žena,  pa je fotografa, ki jo je ogovoril na to temo, označila za "norega".