Zabava

Bo Hrvatica Monika postala britanska pincesa?!

KK/Lady
19. 3. 2014, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Nova ljubezen britanskega princa Andrewa (54) je hrvaška manekenka Monika Jakišić (33), doslej znana zlasti po tem, da je bila nekaj časa dekle hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneya. Clooney, zakrknjeni samec, ki se očitno ne namerava poročiti z nobeno od deklet, ki ga obletavajo, in Monika, ki gradi svojo kariero zlasti v tujini, sta bila par leta 2004, zadnjikrat pa so ju videli skupaj v lanskem letu.

Princ Andrew je zadnje čase pogosto v družbi hrvaške lepotice Monike Jakišić. Videti sta zelo zaljubljena. Bo Monika s poroko mogoče postala britanska princesa?

Očitno pa je Clooney Moniki odprl pot v visoko družbo, saj je v Londonu preko prijateljev spoznala britanskega princa Andrewa. Med njima je preskočila iskra in postala sta tako dobra prijatelja, da si je princ Andrew zaželel praznovati svoj 54. rojstni dan prav v družbi lepe Monike. Povabil jo je na večerjo v znano londonsko restavracijo Cecconi,s, kjer sta sedela tesno drug ob drugem za mizo za dva. Stiskala sta se, si šepetala sladke besede in se srečno smejala, princ pa je Moniki poljubljal roko.

Ko mu je Monika voščila za rojstni dan, mu je izročila lično voščilnico. Malo zatem pa je natakar prinesel na njuno mizo belo torto za rojstni dan, s katero sta se posladkala. Očividci trdijo, da sta bila videti srečna in zelo zaljubljena. Samo dva dni kasneje sta se spet pojavila skupaj, in ponovno sta se objemala in se vedla tako kot vroče zaljubljen par. Iz Buckinghamske palače niso želeli potrditi, da ima princ Andrew novo srčno spremljevalko, vendar novice tudi zanikali niso. Rekli so le, da ne komentirajo zasebnega življenja članov kraljeve družine.

Princ Andrew je tretji otrok britanske kraljice Elizabete. Je ločen od svoje prve žene vojvodinje Fergie, s katero ima dve hčerki, princesi Beatrice in Eugenie. V preteklosti so mu pripisovali zveze s kar nekaj lepoticami, vendar se ni z nobeno od njih zapletel v resnejše razmerje. Druženje z Moniko Jakišič pa nikakor ni videti kot površna, bežna zadeva. Je Monika tako zelo očarala britanskega princa, da bo nazadnje iz nje naredil princeso in članico britanske kraljeve družine?