Zabava

Ceca Ražnatović - Raje sama kot s komer koli

Sonja Javornik
18. 3. 2014, 20.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Balkanska zvezdnica Ceca Ražnatović nas je pred prihodom v Slovenijo povabila na obisk in z nami delila delček svojega zasebnega življenja.

Facebook, Ceca-news.com

Se vam kdaj zdi, da zaradi vaše priljubljenosti nimate dovolj zasebnosti?
Ne.

Imate doma arhiv vseh svojih nastopov, koncertov in oddaj?
Ja. Česar nimam sama, mi priskrbijo moji oboževalci.

Facebook, Ceca-news.com
Ceca se veseli poletnih nastopov.

Po smrti moža Arkana ste imeli nekaj krajših zvez, vendar ste večinoma samski. Kako je lahko tako privlačna ženska tako dolgo sama?
Temu se čudim tudi jaz! Če sam lahko iskrena (smeh), očitno nimam sreče.

Kako je to mogoče?
Ne vem, vi mi povejte! Če bi to vedela, bi se kaj spremenilo. (smeh) Iskreno vam povem, da nikoli ne bi mogla biti s kom samo, kakor se reče, športno. To ne! Mislim, da sem zelo čustvena. Človeku, ki ga ljubim, lahko dam veliko. Vendar v življenju ne moreš ljubiti stokrat. Enkrat sem zelo zelo ljubila in mislim, da tako močno ne bom ljubila nikoli več. Ljubezen se ne išče, ampak se zgodi. Imam pa še en pregovor: Bolje je biti sam kot s komer koli.

Facebook

Ljubiti verjetno res ne moremo neštetokrat, zaljubimo pa se lahko večkrat.
Jaz pač nimam te sreče. Želela bi se zaljubiti, zakaj pa ne, to je vendar najlepše čustvo. Prečudovito je, kadar lahko s kom delite nekaj najbolj intimnega, ko vas lahko nekdo objame, vam daje nežnost, toplino. Le zakaj ne? Saj sem tudi jaz ženska. Vendar ne bom v nekaj silila. Imam dva otroka, živim s sestrino družino. Ljubezni mi ne manjka, z njo sem obkrožena, čeprav je to res drugačna ljubezen. Vendar me tudi ta izpolnjuje, tisto drugo, kar mi manjka v življenju, pa nadomestim z delom in druženjem s prijatelji.

Imate veliko prijateljev, zdi pa se, da najbolj zaupate svoji sestri. Je to res?
Moja prijateljstva niso vezana samo na estrado, saj noben poklic ne določa, da se moraš družiti le z ljudmi v njem. Z nekaterimi ljudmi se preprosto ujameš. Družine in otrok ne moremo izbirati, lahko pa si izberemo partnerja ali moža.

Facebook, Ceca-news.com

Ali je življenje na vrhu sveta znanih lepo in polno presenečenj ali pa se za bliščem skriva tudi kaj bolj bednega?
Življenje je nepredvidljivo in nisem še spoznala človeka, ki bi lahko rekel, da je njegovo popolno. Idealen človek in idealno življenje ne obstajata, kakor ne obstajata idealen zakon in idealno delo. Vedno je tudi manj lepa stran vsega.

Vedno ste bili ponosni na svoja otroka. Sta zdaj, ko sta starejša, kaj bolj težavna?
V ničemer, kar je povezano z njuno starostjo, se ne razlikujeta od vrstnikov. Vse je še vedno v okviru normalnega in predvidljivega.

Facebook, Ceca-news.com

Imate še kakšne neuresničene sanje?
Rada bi še tretjič napolnila beograjsko Ušče, sicer pa naj bo tako, kot je bilo doslej.

Kaj načrtujete med bivanjem v Ljubljani?
Nameravam obiskati hriboviti del države, kjer se bom razvajala na čistem zraku in v kakšnem spaju.