Zabava

Žalostna izpoved prostitutke, ki zabava poslovneže

M.J.
19. 3. 2014, 14.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

''Ko vidijo nekoga z menoj, vedo, da mu je posel stekel,'' je dejala Divna, ki se ukvarja z elitno prostitucijo.

Slovenija je glede na delež prebivalstva, ki je prisiljeno v razmere sodobnega suženjstva, na 85. mestu.

32-letna Divna, atraktivna blondinka, ki v Beogradu deluje kot prostitutka sej je v omenjeni posel vrgla, ko ji je bilo 23 let. Posel je začela v manjšem srbskem mestu in sicer ji je lastnik diskoteke ponudil denar, če bi ga spremljala na poslovni poti v Beograd.

V Beogradu je spoznala njegove poslovne partnerje, katerim se je visoka in prsata blondinka takoj dopadla. Kmalu zatem se je preselila v Beograd, saj kot pravi, večje mesto omogoča veliko več možnosti za zaslužek. Svoje ceno pa še dodatno dviguje s slikanjem za moške časopise.

''Če mi je moški privlačen in želim z njim imeti razmerje, mu povem s čim se ukvarjam. In če to lahko sprejme super, če ne, je to njegov problem. Imam svoje razloge, ki so mi veliko pomembnejši kot izguba časa z kar nekim moškim,'' je dejala Divna.

Glavni razlog za njeno delo pa je bolna mama. ''Mama je že od nekdaj bolna, oče pa nas je zapustil, ko sem bila še majhna. Zdravila so draga. In ker nisem končala fakultete in bila pripravljena delati v nekem uradu za 300 evrov mesečno, saj toliko stanejo samo nekatere injekcije, sem izbrala lažjo pot. Poskušajte samo en dan živeti moje življenje, prenašajte zlovešče poglede in obrekanja, nato pa se vprašajte, če sem res izbrala lažjo pot,'' je dejala Divna.

Dan prične ob osmi uri zjutraj. Odide v telovadnico, saj mora biti stalno v top formi. Nato obišče kozmetično salon, frizerja včasih pa tudi profesionalnega stilista. Spremstvo takega dekleta stane na noč približno 1.000 evrov.

''Ljudje mislijo, da mi moški plačujejo zgolj za seks, medtem ko to ni resnica. Paket, ki ga ponuja vključuje pojavljanje na dogodkih, poslovne večerje na katerih se od mene pričakuje pogovor o ekonomskih in političnih temah. Sledi pojavljanje v klubih in po želji pojavljanje v klubih in na ćželjo klienta tudi intimno druženje,'' pojasnjuje 32-letna Srbkinja.

Napačno je mišljenje, da moški ženske najemajo zgolj zaradi tega ker imajo določene probleme ali pa so stari in grdi. Večina je starih okoli 50 let, so privlačni in razgledani. To so večinoma ugledni poslovneži, bankirji, borzni posredniki, prednjačijo pa gradbeni investitorji. Najemajo jo tudi homoseksualci, da bi s tem prikrili svojo pravo spolno usmerjenost.

Poleg tega je Divna dejala, da je elitne prostitucije veliko več, kot si moramo misliti.