Zabava

Iris Mulej žrtev zlorabe na Instagramu

T.K.
13. 3. 2014, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Fotomodel in nekdanja miss Iris Mulej je bila do pred kratkim zvesta uporabnica Instagrama, na katerem je objavljala trenutke s svojim fantom, manekenske utrinke in tiste s potovanj in zabav.

Njeni sledilci – ima jih več kot 23.000, skoraj enkrat več kot zlata Tina Maze – pa so jo od lanskega decembra pogrešali na priljubljenem družbenem omrežju.

»Kar naenkrat na svojem Instagramu nisem več mogla všečkati, komentirati ali objavljati fotografij. Pregledala sem vse možnosti za pomoč in prijavo tega, kar se mi je zgodilo, pisala elektronska sporočila, namenjena pomoči uporabnikom Instagrama in Facebooka, toda odgovora ali pomoči ni bilo od nikoder,« nam je razložila Iris, ki je hitro dojela, da so njen profil očitno zlorabili. »Nato sem vsake toliko malce pogledala po nastavitvah in asistenci Instagrama ter Facebooka, a še vedno nisem našla nič pametnega, kar bi mi pomagalo. Ker pa sem Instagram pogrešala, sem pred kratkim spet brskala po nasvetih in na forumu našla veliko uporabnikov s podobnimi težavami. Eden od njih je objavil e-naslov, na katerega naj se obrnemo za pomoč, in res sem pisala tja. Na moje veliko presenečenje so mi odgovorili že čez nekaj ur, da bi moj profil zdaj moral spet delovati in da se opravičujejo za vse neprijetnosti,« nam je še razložila zadovoljna Iris, ki na svojem profilu že spet pridno objavlja fotografije.