Zabava

Pred kom trepeta Rosvita Pesek?! Mlajšo konkurenco?

B. P./Lady
13. 3. 2014, 12.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Voditeljica Odmevov Rosvita Pesek je presenetila gledalce, ko se je pred televizijskimi kamerami pojavila v novi podobi.

Zajem zaslonske slike

Z mladostno in modno pričesko je videti povsem drugače in marsikdo je sprva mislil, da je za njen novi videz zaslužen kakšen estetski poseg. A za pozitivne odzive in pohvale je bil dovolj zgolj obisk frizerja in voditeljica se je v dobri uri prelevila v pravo divo. Na trenutke spominja celo na brhko dansko zvezdnico iz osemdesetih let Brigitte Nielsen, s čimer si je Rosvita pridobila nove občudovalce.

Rosvita se boji mlajše konkurence.

Na forumih so njeno preobrazbo pospremili s spodbudnimi komentarji, nekaterim pa se celo zdi, da je zaradi svežega videza pred kamerami bolj sproščena, saj je že pred časom novinarki Alenki Sivka brez zadržkov priznala: »Vsi bomo dočakali Slavka Bobovnika, ko bo iz Odmevov odšel v pokoj. Ne vem pa, ali bomo dočakali, da bo Rosvita Pesek odšla tja naravnost izpred kamere, da bo v zadnjih službenih letih še atraktivna in da ne bo neki mlad nadobuden in ambiciozen urednik rekel: 'Tam imamo trideset krasotic, ki enako dobro ali še boljše govorijo kot ti, so videti boljše in komaj čakajo, da te čim prej zamenjajo.« Prepričani smo, da ji za to ni treba skrbeti, še posebno ne z novo pričesko.

Arhiv Lady