Zabava

25 seksi deklet na dan mučenikov

U.K.
10. 3. 2014, 15.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Rusko Richie predstavlja novo skladbo 'Mačkica' – in ni naključje, da jo izdaja ravno na 10. marec, dan mučenikov!

Za skladbo 'Mačkica' je Rusko Richie že posnel videospot. Snemanje je potekalo v notranjem bazenu posestva Lambergh na Gorenjskem. Postavni pevec se je spoprijel z velikim izzivom – krotiti je moral kar 25 lepotic v bolj ali manj pomanjkljivi opravi! V spotu je pomembno vlogo odigral tudi Matjaž Javšnik, ki je povedal nekaj zanimivih stvari za nas!

 

Kdo je stopil z vami v stik glede sodelovanja pri novem Ruskovem spotu?
Prvi kontakt je bil prijatelj Saso, ki je tudi preveseli tehnico, da sem se sploh odlocil za sodelovanje. Za tovrstne projekte se naceloma ne odlocam, ce pa do njih ze pride, pa je to posledica prijateljstev ali spostovanja , ki ga gojim do izvajalca.

Ste vedeli, da bo v spotu toliko lepih in razgaljenih deklet?
To sem izvedel dokaj pozno, takorec dan ali dva pred snemanjam. Glede na moj EMSO bi bilo vseeno, tudi ce bi mi to povedali dan ali dva po snemanju.

Ste skladbo že prej slišali?
Prvic sem jo slisal na sami lokaciji, itak pa je moj posel take narave, da se moram biti sposoben v kakrsnokoli situcijo.

Kako ste ohranili 'mirno kri' med vsemi temi lepoticami?
V gozdu ne vidis dreves.

Vam je kakšna še posebej padla v oči?
Ena je res izstopala, predvsem s svojo naravnostjo, preprostostjo in toplino, ki je kar sevala od nje. Ko je bstopila v prostor ga je napolnila s pozitivno energijo. O imenih pa raje nic, da ne sprozim babjega ravsa.

Kako sta se 'ujela' z Ruskom?
Z Ruskom sva se odlicno ujela. Je preprost, delaven in verjame v svojo vizijo. Je tudi prijeten in zabaven sogovnik z veliko zivljenskimi preizkusnjami, ki so ga kalile, da lahko danes s ponosom stopi pred mikrofon in zabava ljudi.

Bosta še kdaj sodelovala?
Odkar so si stari Fenicani izmislili denar, se da vse dogovoriti. :)