Zabava

Aktualova ritka razprodala dvorano

Simon Rosc
10. 3. 2014, 11.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V soboto je Radio Aktual ob dnevu žena organiziral poseben koncert za vse žene, mame, hčerke, babice in dekleta, ki se ga bodo spominjale še dolgo.

Arsen Perić

Preteklo soboto je v Hali Tivoli grmelo od navdušenja in se je vriskalo od veselja, saj so ob dnevu žena na svoj račun prišle vse ženske. Posebej zanje je Radio Aktual ob dnevu žena organiziral koncert, na katerem so jih očarali mladostni in zapeljivi Begini, dodobra jih je razgrel Jasmin Stavros, publika pa je naravnost ponorela, ko je dvorano z energijo napolnila še Jelena Rozga.

Agency Krater Media
Ta je sicer navdušila tudi s svojo podobo, zaradi katere je najverjetneje marsikatero dekle ali žena zavistno pogledovala proti svoji moški polovici in pazljivo nadzorovala njegov pogled.
Arsen Perić
Kot prvi so nastopili Begini, trenutno najbolj priljubljena hrvaška tamburaška skupina, ki so poskrbeli, da so se dekleta začela topiti in so se do konca raznežila ter se zazibala v objem svojih dragih.Mario, pevec skupine, pa je na ta dan pred vsemi v Hali Tivoli presenetil svojo drago Anito Gošte, voditeljico Radia Aktual, in ji podaril vrtnico. Verjetno je ob tem postala zavistna vsaj polovica dvorane. Da je vse potekalo, kot se šika, sta poskrbela najboljša radijska voditelja v Sloveniji, Eva Cimbola in Klemen Bunderla. Množico sta dvignila na noge in jo ogrela za prihod nastopajočih.
Arsen Perić

Preteklo soboto je v Hali Tivoli grmelo od navdušenja in se je vriskalo od veselja, saj so ob dnevu žena na svoj račun prišle vse ženske.

Beginom je sledil stari maček hrvaške glasbe, Jasmin Stavros. Na oder ga je povabil najboljši prijatelj in sodelavec Radia Aktual, DJ Dady. Skupaj sta celo odpela nekaj začetnih taktov in nasmejala občinstvo. Stavros je ostal zvest svoji nagajivosti in si privoščil nekaj predrznosti – ob pesmi Fučka mi se, ki so jo posneli voditelji Radia Aktual, je dvignil sredinec.

Arsen Perić
Dokazal je, da mu kljub njegovi dolgoletni karieri ni para, ko gre za zapeljevanje. Ob njegovih melodijah so zavzdihovale vse ženske v dvorani.Na koncu pa so na svoj račun prišli še spremljevalci sobotnih slavljenk. Nastopila je Jelena Rozga, ki je moške razvnela že s samo opravo. A tudi ženske so pele z njo in predvsem občutile vsako zapeto besedo. 

A žur se ni odvijal samo pred odrom in na njem, temveč tudi za njim, kjer so upravičeno slavili tisti, ki so koncert zakuhali. Ekipa Radia Aktual se je vrtela ob glasbi in skupaj z nastopajočimi pela prav vsako pesem.

A žur se ni odvijal samo pred odrom in na njem, temveč tudi za njim, kjer so upravičeno slavili tisti, ki so koncert zakuhali. Ekipa Radia Aktual se je vrtela ob glasbi in skupaj z nastopajočimi pela prav vsako pesem. Najboljši radijski voditelji najboljšega radia v Sloveniji so pod vodstvom Mitje Urbančiča zaplesali celo vlakec in ga zapeljali med občinstvo. Skratka, dvorana Tivoli je včeraj pokala po šivih, energija v vseh kotičkih pa je bila nepopisna. Koncerta smo se udeležili tudi sodelavci časopisa Svet24, ki smo za vas vse dokumentirali. Med drugim tudi nekatere trenutke, ki jih je Mitja Urbančič preživel v garderobi Jelene Rozga in zaradi kateih je na odru pred njo padel celo na kolena.

Smo se pa s fotoaparatom sprehodili tudi med občinstvom in posneli marsikateri zadovoljni žurerski obraz. Izmed množice fotografij smo izbrali dve osebi iz občinstva, ki smo ju na fotografijah obkrožili in jih objavili v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24. Srečnežema skupaj s Termami Krka podarjamo dve nočitvi za dve osebi s polpenzionom v enem od hotelov Šmarjeških Toplic.