Zabava

Aktualov poklon ženskam

Alesh Maatko
8. 3. 2014, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

AKTUALOV DAN ŽENA Osmi marec, ki ga obeležujemo kot mednarodni dan žena, bo letos nekaj posebnega, in sicer zaradi vrhunskega glasbenega spektakla, ki ga pripravlja Radio Aktual. Radijska ekipa se je namreč odločila, da bo nocoj v veliki dvorani ljubljanske Hale Tivoli združila tri edinstvene zgodbe.

Arhiv Svet24
Legendarni pevec Jasmin Stavros, že vrsto let velja za izvajalca, ki poskrbi za odličen žur do jutranjih ur.

Z obiskom koncerta do fantastičnih nagrad

 

V soboto, 8. marca 2014, se ne bo dogajalo le na odru v veliki dvorani ljubljanske Hale Tivoli, temveč tudi pod njim! Med obiskovalci velikega koncerta Aktualov dan žena, na katerem nas bodo navduševali Jelena Rozga, Jasmin Stavros in tamburaška skupina Begini, bodo namreč krožili naši fotografi in lovili vaše najboljše trenutke.

 

Če se boste v ponedeljkovi številki našega časopisa zagledali z rdečim krogcem okoli glave, lahko dobite fantastično nagrado!

 

Podjetje Terme Krka namreč ponuja kar dve nočitvi za dve osebi s polpenzionom v enem od hotelov Šmarjeških Toplic.

Poleg zapeljive Jelene Rozga in tamburaške skupine Begini bo na glasbeni zabavi vse zbrane s svojim šarmantnim glasom zabaval kralj zabav Jasmin Stavros.

»Po navadi možje peljejo svoje izbranke na večerjo, najbolj idealno pa bi bilo, da bi se tokrat odločili za koncert, saj je to lahko res lepo darilo. Super bo že zaradi tega, ker bodo lahko vsi skupaj plesali in se zabavali. Nočem, da ljudje na mojih koncertih sedijo, ampak da plešejo, se sprostijo in uživajo! In tako bo na tokratnem koncertu,« pravi Jasmin Stavros, ki ga na glasbenih odrih spremljamo že več kot štirideset let. Hrvaški pevec, ki bo letos praznoval 60. rojstni dan, se na Aktualov dan žena pripravlja na poseben način. »Nekaj dni pred nastopom se bom odpravil na smučanje v Italijo, kjer bom lahko med drugim opravil tudi nekaj nakupov, predvsem nakup garderobe za vsakdan,« pravi Jasmin, ki poleg ribolova naravnost obožuje smučanje.

Tega ga je naučil Sandi Murovec - Muri, s katerim skupaj prepeva v duetu Ženske. Stavros se nastopa v Hali Tivoli veseli že zaradi dejstva, da prihajajo Slovenci na koncerte sproščeni ter s srcem. Ob tem dodaja, da je na njegovih številnih večurnih nastopih na oder priletelo marsikaj, od tangic do drugega seksi spodnjega perila. »Morda se bo kaj takega zgodilo tudi za osmi marec, na Aktualovem koncertu. No, če se že bo, naj bodo rdeče barve,« v šali zaključi Stavros.

Del šova bo tudi vse bolj uveljavljena in priljubljena tamburaška skupina Begini, ki je že lani ogrela srca številnih Aktualovih poslušalk. A tokrat bodo naredili še korak naprej, saj kot nam je zaupal njihov simpatični pevec Mario, pripravljajo edinstveno presenečenje – na tamburice bodo zaigrali in zapeli trenutno največjo slovensko narodnozabavno uspešnico, ki jo zagotovo poznajo vsi Slovenci. Poleg tega pa bodo vsi obiskovalci del videospota za njihovo novo pesem Prezime, ki ga bodo posneli v živo, kar med koncertom! Člani najbolj neklasične skupine, ki prihajajo iz sosednje Hrvaške in ki so ogreli že marsikatero žensko srce, bodo kaj kmalu znova udarili na pravo struno, s čimer bodo – že zaradi simpatičnega pevca Maria, ki ga razglašajo za enega najlepših hrvaških pevcev – raznežili številna srca. »Pred koncertom si bomo vzeli še kakšen dan ali dva za smučanje pri vas, potem pa se že kmalu spet vidimo, saj smo precej navdušeni nad odzivom,« je dodal pevec Mario.

V Hali Tivoli presenečenj ne bo manjkalo!

Da na koncu pride najboljše ter da bodo na svoj račun prišli tudi moški, pa bo poskrbela ena in edina – Jelena Rozga.

Drobna Dalmatinka, ki je že pred leti s skupino Magazin predstavila številne nepozabne hite, kot so Gutljaj vina, Idi i ne budi ljude, Na svijetu sve, Suze biserne, se na svoj način pripravlja na edinstveni glasbeni dogodek. Šestintridesetletna kraljica poskočnih ritmov, ki se je nedavno vrnila s turneje po Ameriki, kjer so jo pričakali številni oboževalci, zna na vsakem koraku, kjerkoli nastopa, ustvariti nepozaben šov. In tako bo ob prazniku žena Slovencem predstavila glasbeno zgodbo, o kateri bodo še dolgo govorili. »Zelo se veselim nastopa v Ljubljani, saj pripravljam veliko presenečenje; to bo prava 'fešta'. Publika, ki me redno spremlja, ve, da se za vsak nastop izjemno potrudim, in tako bo tudi pri vas,« je zaključila Jelena Rozga.