Zabava

Jezik ji je zarinila globoko v grlo

M.J.
7. 3. 2014, 20.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Samo eden poljub med Miley Cyrus in Katy Perry je zatresel celotno situacijo med njima. Izmenjali sta si poljub, sedaj pa se začenja besedni dvoboj na Twitterju.

Facebook

Provokativna Miley Cyrus ni ostala dolžna Katy Perry, ki je dejala, da jo je njen poljub presenetil. Naj spomnimo: slednja se je znašla na koncertu v Los Angelesu, njun poljub pa je sprožil prav val komentarjev. ''Pristopila sem do nje, da bi ji dala prijateljski poljub, tako kot to počnejo dekleta. Ona me je zatem prijela za glavo in me napadla, z jezikom globoko. Samo bog ve, kje vse je ta jezik bil,'' se je Katy pošalila v intervjuju za avstralsko televizijo.

No, tudi Miley ni ostala dolžna, saj je na svojem Twitter profilu obdelala pop pevko, katero je poljubila. ''Če te skrbi, kje vse je moj jezik bil, je dobro, da je tvoj bivši fant bivši, saj vsi vemo kje je ta jezik bil,'' je odgovorila MIley. Auč, to pa zagotovo boli.

Katy ni ostala dolžna, saj je na Twitterju objavila, da bo Miley, naslednjič, ko jo vidi, dobila po ritki. Pa že, kajne?

 

Facebook