Zabava

Bi radi videli golo Iris Mulej? Imamo jo!

M.J.
6. 3. 2014, 14.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Iris Mulej je zagotovo ena najbolj prepoznavnih slovenskih misic in manekenk. Poznavalci slovenskega sveta znanih se v zadnjem času sprašujejo, kam za vraga je izginila. No, ujeli smo jo golo...

Planet TV

Iris Mulej je zagotovo ena najbolj prepoznavnih slovenskih misic in manekenk. Poznavalci slovenskega sveta znanih se v zadnjem času sprašujejo, kam za vraga je izginila.

Lahko vam povemo, da je živa in zdrava, le da se namesto na elitnih prireditvah zadržuje doma. Finančna kriza je očitno udarila tudi v manekenske vrste. Iris, nekoč uspešna manekenka s premožnejšimi spremljevalci, po pripovedovanju svojih prijateljev tako menda že nekaj časa živi doma pri mami, saj nima niti za najemnino.

Zamerila se je staršem bivšega

Poleg tega se je baje zamerila tudi staršem nekdanjega fanta, saj se jim je zdelo, da bi lahko več delala, namesto da se preklada po kavču. Čista resnica je, da je zdaj modnih revij pri nas veliko manj kot pred krizo, pa tudi Iris ni več med najmlajšimi obrazi, zato verjetno malce teže dobi delo kot nekoč. Vsekakor pa ima Iris pred svojimi kolegicami prednost: usposobljena je za trenerko fitnesa, tako da bo morda nekoč začela delati na tem področju.