Zabava

Bieberja obtožili, ker se je fizično znesel na šoferjem

STA / J. P.
30. 1. 2014, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kanadskega najstniškega pop idola Justina Bieberja, ki se je v sredo v Kanadi predal policiji zaradi napada na šoferja limuzine, je kanadska policija za ta napad tudi obtožila. Kot so sporočili, bo pred sodnika v Torontu stopil 10. marca, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Reuters

To je le ena od težav s policijo, ki jih ima 19-letni Bieber v zadnjem času, potem ko je zaradi pisanja grafitov pred časom že imel težave v Avstraliji in Braziliji.

Bieber je v težavah tudi v Los Angelesu, kjer ga šerifov urad preiskuje zaradi domnevnega obmetavanja sosedove hiše z jajci. 

Bieber je v težavah tudi v Los Angelesu, kjer ga šerifov urad preiskuje zaradi domnevnega obmetavanja sosedove hiše z jajci. Pretekli četrtek pa so ga policisti ustavili v Miami Beachu v najetem lamborghiniju in ga aretirali zaradi prehitre vožnje pod vplivom opojnih substanc in zaradi upiranja aretaciji. Na policijski postaji je priznal, da je užival marihuano, alkohol in zdravila na recepte. Policist, ki ga je aretiral, trdi, da ga je zvezdnik grdo zmerjal.

V zaporu je bil Bieber le toliko, da je stopil pred sodnika in plačal varščino, nakar je odpotoval na oddih v Panamo, kjer je konec minulega tedna obnorel najstnice na plaži. Vrnil se je v Los Angeles, nato pa šel v Kanado, kjer so ga za kratek čas aretirali in obtožili, ker je lani decembra fizično napadel šoferja limuzine, ki je njega in njegovo druščino vozil po Torontu.

Kot je danes sporočila policija iz Toronta, je obtožen, da je šoferja, potem ko jih je v zgodnjih jutranjih urah 30. decembra lani peljal iz nočnega kluba v hotel, od zadaj večkrat udaril po glavi.

Kot je danes sporočila policija iz Toronta, je obtožen, da je šoferja, potem ko jih je v zgodnjih jutranjih urah 30. decembra lani peljal iz nočnega kluba v hotel, od zadaj večkrat udaril po glavi. Šofer je ustavil limuzino in poklical policijo, a je Bieber odšel še pred prihodom policije.

V ZDA so medtem do srede zbrali več kot 100.000 podpisov na peticiji z zahtevo po njegovem izgonu iz ZDA, tako da jo morajo sedaj v Beli hiši obravnavati, čeprav posledic ni pričakovati. Peticijo je minuli teden po Bieberjevi aretaciji v Miamiju sprožil nekdo, ki se je podpisal samo z inicialkama "J.A."

V peticiji so poudarili, da Bieber slabo vpliva na ameriško mladino in da ogroža varnost. 

V peticiji so poudarili, da Bieber slabo vpliva na ameriško mladino in da ogroža varnost. Zato zahtevajo, da mu odvzamejo zeleno karto oziroma dovoljenje za delo in bivanje v ZDA ter ga pošljejo domov v Kanado. Avtor peticije je sicer spregledal, da je Bieber v ZDA na podlagi vizuma, ki ga izdajajo estradnim in drugim umetnikom.

Medtem že nastaja tudi druga peticija, ki od Bele hiše zahteva, naj Bieberja ne izžene. Ta je do srede dobila le bornih 1500 podpisov.