Zabava

Album za vse, ki jih ima rada

A.M.
24. 1. 2014, 15.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Glasbenica, ki so ji velikokrat ukradli pesmi in jih objavili še pred izidom, je lansko leto izdala album s takšno brzino, da je presenetila tako oboževalce kot vse ostale.

Profimedia

Singel XO je pesem z njenega petega albuma Beyoncé, ki ga je mlada mamica ustvarjala v popolni tajnosti ter tako pred koncem leta 2013 presenetila in razveselila milijone oboževalcev po svetu s štirinajstimi novimi skladbami in sedemnajstimi kratkimi filmi.

Tako kot druge pesmi na albumu je tudi XO avtorska stvaritev; Beyoncé jo je napisala in producirala s trenutno najuspešnejšimi glasbeniki – to sta med drugim The Dream, ki je za Beyoncé ustvaril ikonično pesem Single Ladies (Put the Ring On It), in pevec skupine, ki še kar šteje in šteje zvezde na najvišjih vrhovih glasbenih lestvic, One Republic.

Ob tem spomnimo, da je neumorna Beyoncé v lanskem letu z lepim glasom navduševala tudi ljubitelje risank! Za novo pravljico o bitki med dobrim in zlim Epic, ki se odvija nekje globoko v gozdu, je Beyoncé glas posodila kraljici Tari, odpela pa je tudi naslovno pesem albuma z glasbo iz risanke Rise Up.