Zabava

Za Slovence pripravlja šov

Alesh Maatko
24. 1. 2014, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Priljubljena hrvaška pevka, ki je s skupino Magazin poskrbela za številne nepozabne hite, kot so Gutljaj vina, Idi i ne budi ljude, Na svijetu sve, Suze biserne, se te dni že pripravlja na dogodek, o katerem se bo še veliko govorilo.

Zaradi izjemnega zanimanja si vstopnice zagotovite že v predprodaji, na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Simpatična Dalmatinka, ki je večkrat slavila na priljubljenem Splitskem festivalu, je pred dvema letoma nastopila čez lužo. Čeprav je bil to njen prvi nastop v Ameriki, je s svojo energijo prepričala tudi najzahtevnejše poslušalce.

Mnogi so morda ob tem pomislili, da bo svoj repertoar prilagodila ameriški publiki, a so se zmotili, saj Jeleno Rozga cenijo tudi v tem delu sveta. Še več, njene pesmi, kot so Gospe moja, Vršnjaci moji, Roba s greškom, Daj, šta daš, Rodit ću ti 'ćer i sina, poznajo tako v New Yorku, Clevelandu in Chicagu kot v Torontu. Mnogi jo prav zato kličejo kar kraljica estrade, saj zna na vsakem koraku in tudi na koncu sveta ustvariti nepozaben šov, o katerem se nato še veliko govori. Tako bo tudi na edinstvenem glasbenem spektaklu, ki bo potekal v ljubljanski Hali Tivoli, v soboto, 8. marca. Radio Aktual namreč ob mednarodnem dnevu žena pripravlja nepozabno zabavo, na kateri bo poleg zapeljive Jelene Rozga in tamburaške skupine Begini s svojim šarmantnim glasom za vrhunec praznovanja poskrbel kralj zabav Jasmin Stavros.

Vstopnice za Aktualov dan žena 8. marca lahko kupite tukaj!