Zabava

Na uho šepnemo sladek greh

A.M/M.J.
22. 1. 2014, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Mlada zasedba, ki ima vse več nastopov, tudi v letošnjem letu ne počiva. Še več, po zelo delovnem decembru so se odpravili v studio, kjer so posneli valček Skrita želja.

»V našem novem valčku smo se želeli dotakniti skritih želja, ki jih ima zagotovo prav vsak, vsekakor pa je vse skupaj v romantičnem vzdušju, ki ga naredi zima. Z besedilom smo želeli poudariti, da ni treba, da so skrite želje nekaj velikega, nekaj materialnega, ampak je že zelo veliko, če nekomu podariš iskren nasmeh, mu na uho šepneš sladek greh ali ga samo objameš,« so nam zaupali člani ansambla Šantej, ki ob tem še pravijo, da zadnje čase vse preveč hitimo in da se pozabimo ustaviti in si vzeti čas za svoje najdražje.

»Seveda imamo tudi mi vsak svoje skrite želje, vendar menimo, da se z namenom imenujejo skrite!« In kako so člani ansambla zadovoljni z lanskim letom? »Lahko rečemo, da smo zelo zadovoljni, saj se število nastopov pri nas vsako leto veča. In tako je bilo, na srečo, tudi prejšnje leto. Nastopali smo tudi v tujini, na kar smo zelo ponosni. V letošnjem letu pa bomo pripravili tudi nekaj novih pesmi …«