Zabava

Kaj na POP Tv-ju čaka Bobovnika?

M.S.
21. 1. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Zanesljivi viri iz Pro Plusa so nam potrdili, da se Slavko Bobovnik, voditelj oddaje Odmevi na nacionalni televiziji seli na Pop TV. Šlo naj bi za enoletno pogodbo, višina plače, ki jo bo Bobovnik prejemal na POP TV še ni znana, verjetno pa bo primerljiva z ostalimi voditeljskimi v medijski hiši. Te naj bi znašale okoli 5000 evrov neto na mesec.

Facebook

Skoraj zagotovo bo Bobovnik prejemal večjo plačo, kot jo je doslej na nacionalni televiziji, kjer naj bi mu na mesec plačali 2000 evrov neto. 

Kdo ga bo nadomestil?

V uredništvu informativnih oddaj na nacionalni televiziji naj bi bili sicer močno zaskrbljeni, kdo bo v oddaji Odmevi nadomestil legendarnega Bobovnika. Poleg njega naj bi namreč dobre »rejtinge« imela le še Rosvita Pesek, Igor E. Bergant pa naj bi bil daleč pod povprečjem. Urednica informativnega programa TV Slovenija Ksenija Horvat Petrovčič naj bi sicer že imela nadomestilo za Bobovnika, ki je svojo odločitev o selitvi na POP TV menda sporočil že pred novim letom.

Začetek marca?

O Bobovnikovem nadomestilu se torej še ugiba, naj bi pa že bile znane podrobnosti njegove oddaje na POP TV. Po naših podatkih naj bi z njo začel marca. 

 

Kaj na POP TV-ju čaka Bobovnika in kdo naj bi mu pomagal ustvarjati novo odddajo, preberite v današnji tiskani izdaji časopisa SVet24!