Zabava

Oboževalci se bojijo zanjo

T.P.
18. 1. 2014, 08.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

SAME KOSTI Najnovejše fotografije priljubljene igralke so šokirale oboževalce, ki so prepričani, da lepotica hira zato, ker ne more preboleti bivšega fanta, prav tako slavnega igralca.

Profimedia

Sharni, ki igra v grozljivki Ti si naslednja, po prekinitvi zveze s slavnim 'vampirjem' Kellanom Lutzem še ni našla novega partnerja. Nekateri namigujejo, da bivšega fanta še ni prebolela in da je prav on vzrok za njeno hiranje.

Avstralska manekenka in igralka Sharni Vinson (30) je iz dneva v dan bolj koščena, kar so seveda opazili tudi oboževalci, ki so šokirani in jih skrbi za njeno zdravje. Sharni trdi, da je naravno vitka in da ji ni treba stradati za vitko linijo. 

»Vedno sem bila zelo suha. Če bi bila res tako shirana, kot me vidijo nekateri, ne bi bila fizično sposobna početi vsega tega, kar počnem,« je povedala Vinsonova in tako zavrnila namige, da je njen videz rezultat stradanja. A marsikdo ji ne verjame, zlasti po tem, ko so se na spletu pojavile njene najnovejše fotografije v bikiniju. Punca je videti tako shirana, da se je na njenem twitterju vsul plaz negativnih komentarjev, med katerimi je bil tudi ta: »Sharni šokira s svojo preveč koščeno figuro.«

Sharni se je pred nekaj leti preselila v Los Angeles, kjer se je posvetila igralski karieri, vendar je trenutno na obisku pri svoji družini v Avstraliji.

Manekenka se je zagovarjala, češ da je tri tedne pred nastankom fotografij vsak dan jedla hamburgerje in pila bananine milkshake. »Če ne bi toliko jedla, ne bi zdržala napornega tempa in bi se verjetno onesvestila,« je pojasnila. Tudi avstralski mediji ji stojijo ob strani, napisali so namreč, da Sharni sploh ne hodi na fitnes, saj ima namesto treningov raje sprehode po plaži ter hamburgerje, ki jih prav obožuje. Menda jih lahko poje več na dan, vprašanje je le, ali jih tudi v resnici zaužije. Morda jih je veliko pojedla nekoč, danes pa ji marsikdo ne verjame, da sploh še kaj da v usta.