Zabava

Beckhamov nečak v smrtni nevarnosti

mv
9. 1. 2014, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Angleški nogometaš David Beckham trepeta za življenje svojega komaj rojenega nečaka, ki ga je njegova sestra rodila tik pred novim letom. Deček ima hude težave z dihanjem.

Nogometaš David Beckham si lahko privošči vse, kar mu srce poželi, a v tem trenutku si verjetno želi predvsem, da bi njegov nekaj dni star nečak preživel. Deček, ki ga je tik pred novim letom rodila njegova 41-letna sestra Lynne ima hude težave z dihanjem, saj so njegove dihalne poti zožene. Britanski mediji poročajo, da je njegovo stanje kritično. "Že od rojstva se bojuje za življenje. Smo v velikih skrbeh,“ je za medije povedal otrokov oče Kevin Briggs. Dečka so že premestili v drugo bolnišnico, kjer ga čaka operacija. Beckham ki je trenutno z družino na počitnicah na Maldivih, se uradno na nečakovo zaskrbljujoče zdravstveno stanje še ni odzval, viri pa pravijo, da je s sestro ves čas v stikih.

Nogometaš David Beckham si lahko privošči vse, kar mu srce poželi, a v tem trenutku si verjetno želi predvsem, da bi njegov nekaj dni star nečak preživel. Deček, ki ga je tik pred novim letom rodila njegova 41-letna sestra Lynne ima hude težave z dihanjem, saj so njegove dihalne poti zožene. Britanski mediji poročajo, da je njegovo stanje kritično. "Že od rojstva se bojuje za življenje. Smo v velikih skrbeh,“ je za medije povedal otrokov očeKevin Briggs. Dečka so že premestili v drugo bolnišnico, kjer ga čaka operacija. Beckham ki je trenutno z družino na počitnicah na Maldivih, se uradno na nečakovo zaskrbljujoče zdravstveno stanje še ni odzval, viri pa pravijo, da je s sestro ves čas v stikih.