Zabava

Misica končala v bazenu

A.M.
19. 12. 2013, 17.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ko ljubiteljem domačih viž omenimo to ime, vsi pričakujejo Rudija Poljanška. Vendar je tisto Ansambel bratov Poljanšek, ki obstaja že zavidljivih 42 let. Ansambel Poljanšek je bil ustanovljen letos, vodi pa ga Rudijev sin, Sandi Poljanšek.

Mlada zasedba, ki komaj stopa po poteh narodnozabavne glasbe, pa že navdušuje. Za dobro voljo bodo poskrbeli tudi nocoj ob 20. uri na televiziji Veseljak, kjer bodo v oddaji Glasbena skrinjica, ki jo vodi Tanja Vidic Goršak, predstavili tudi nov videoprojekt – polko Tvoja trma, za katero je glasbo napisal Rudi Poljanšek.

Nova Poljanškova skladba govori o tem, da če je ženska še tako lepa, privlačna, a je zraven še trmasta, ji bodo moški vseeno ušli. Za to polko so si fantje zaželeli posneli videospot, za snemanje pa so izbrali ekipo TV Veseljak. Snemalec in režiser je bil tudi tokrat Aleš Goršak, v spotu pa si je zamislil luštno dekle, o katerem seveda govori pesem. Vsi skupaj so stopili v akcijo ter izbrali simpatično in luštno Majo Jamnik, ki je pred leti postala tudi Mis Earth Slovenije, mis fotogeničnosti in še kaj bi se našlo.

Maja je med drugim nastopila tudi v kopalkah in spodnjem perilu, zato so fantje, kot smo izvedeli, na snemanju, ki je potekalo v termah Snovik, prav uživali. Kako je videti končni izdelek, boste izvedeli že nocoj ob 20. uri na TV Veseljak.