Zabava

Simon je bil včasih povsem drugačen

K.A.
11. 12. 2013, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Vse od takrat, ko je izvedel, da bo postal očka, je slavni glasbeni producent Simon Cowell (54) čisto spremenjen. Dolga leta je veljal za zakrknjenega samca, ki ga otroci niso zanimali, še manj pa družinsko življenje. A to se je zdaj povsem spremenilo.

Potem ko je njegovo dekle Lauren, ki je bilo do pred kratkim soproga njegovega dobrega prijatelja Andrewa Silvermana, zanosilo, se je povsem raznežil in postal ljubeč in skrben partner. »Imel bom otroka, česa takega nikoli nisem pričakoval. Moje življenje se je popolnoma obrnilo. Zdi se mi, kot da bi se mi megla razkadila in končno stvari lahko vidim jasno,« je za Weekend magazine razkril popularni Simon.

Na začetku mu je bilo nekoliko nelagodno, ko je v medije prišla vest, da pričakuje otroka z ženo svojega dobrega prijatelja, nato pa se je sprijaznil s položajem, Lauren pa se je vmes tudi ločila. »Pomislil sem, da je čas, da se neham razburjati, saj ni razloga, da bi se počutil slabo,« je bil iskren najstrožji član žirije X Factorja.

A kljub dejstvu, da se je njegova Lauren pred kratkim v New Yorku ločila, je Simon zanikal medijske napise, da naj bi ji kupil zaročni prstan in jo že pred novim letom popeljal pred oltar. »To ni res, mediji znova pišejo nepreverjene govorice. O tej zadevi za zdaj nimam kaj za povedati,« je bil nekoliko ogorčen Simon.

 

In če bo to za slavnega sodnika šele prvi otrok, pa ima njegova Lauren iz zakona s Silvermanom že sedem let starega sina, zaradi katerega si želi s svojim nekdanjim možem ostati v dobrih odnosih. »Z njim bi se rada vse prijateljsko dogovorila, saj napeto vzdušje in nenehni prepiri nikomur ne bodo prinesli nič dobrega,« je bila razumna Laura, ki ob slavnem Simonu kar cveti in žari.