Zabava

Tudi Slovenci imamo seksi angelčke!

11. 12. 2013, 12.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Angelska dvanajsterica. Tiste lepotice, ki so krasile številne naslovnice, jemale dih na modnih revijah in navduševale v javnosti. Tiste, ki imajo veliko več, kot le zunanjo privlačnost. Ki izžarevajo seksapil, strast, obenem pa nežnost in angelsko karizmo z iskrico v očeh. Dvanajst angelov, ki bodo osrednja nit VIP ANGELESKE ZABAVE, nas je očaralo na svoj način. Mi vam jih predstavljamo v njihovi nebeški razkošnosti.

Aleš Kobav

19. december bo 'angelski dan'.

Izbrali smo jih na podlagi zunanje brezmejne lepote. Izbrali smo jih zato, ker izžarevajo angelsko brezmadežnost in so simbol moči, glamurja, poželenja, samozavesti, prisrčne zadržanosti, svobode, seksapila, zapeljivosti, čistosti, očarljivosti, elegance in strasti. In angelska dvanajsterica vsekakor ustreza pridevnikom. Vsak angel svojemu. Zato smo se odločili, da bo rdeča nit VIP Angelske zabave posvečena prav njim, našim angelom.

Obiščite angelski Facebook profil!

Za posebno zabavo se bodo tako v angele prelevile najlepša dekleta:

Stefania Bojič, Ines Dragišič, Tjaša Kokalj, Mirela Korać, Jana Koteska, Sandra Marinovič, Zlata Okugić, Natalija Osolnik , Iryna Osypenko Nemec, Nataša Pinoza, Karin Škufca in Inja Zalta.