Zabava

Sin Fredija Milerja po očetovih stopinjah

mv
10. 12. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Se še spomnite Fredija Milerja, ki je s pesmijo Vedno si sanjala njega osvojil srca Slovencev? Na glasbeno pot se zdaj podaja tudi njegov sin Sandi.

Facebook

Jabolko ne pade daleč od drevesa, pravi rek, in to drži tudi v družini koroškega glasbenika Fredija Milerja. Njegov sin Sandi se je namreč odločil, da bo tako kot njegov oče življenje posvetil nastopanju in pisanju pesmi. Za razliko od Fredija je mladenič izbral modernejše ritme, s katerimi želi osvojiti radijske postaje.

Facebook

Njegova najnovejša pesem nosi naslov Come to me, zanjo pa je posnel tudi že videospot, v katerem mu družbo dela mična plavolaska. V njej smo prepoznali Lucijo Potočnik, manekenko, ki je tekmovala na izboru za mis Earth. Čeprav tam vidnejših rezultatov ni dosegla, pa je očitno osvojila srce mladega Korošca, ki je v svojem okrožju že prava zvezda, saj nastopa v nabito polnih klubih, zelo obiskana pa je tudi njegova stran na facebooku, kjer pridno objavlja fotografije z nastopov. Kot kaže, se je Sandi od svojega očeta naučil, da je vse mogoče, če se dovolj trudiš in si blizu ljudem.