Zabava

Lidija iz gostilne objokana!

VOYO/M.J.
9. 12. 2013, 22.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Iztok je svojo izbiro tekmovalke za drugi vroči stol argumentiral z besedami, češ da ni pokazala dovolj za finale. Gledalci se s tem očitno niso strinjali, kajti prav Lidiji so podarili vstopnico za finalni teden.

Mediaspeed

Naslednji ponedeljek bo znano, kdo si zasluži naziv najboljšega šefa, znano je že, kateri trije tekmovalci so po mnenju gledalcev najboljši.

Iztok je tik pred finalnim tednom moral na prvi vroči stol. Tako so odločili tekmovalci na sobotnih nominacijah, pri čemer je imel zadnjo besedo Tomaž. Ker je imel slednji nocoj imuniteto, je lahko Iztok izbiral samo med Kajo in Lidijo. Odločil se je za slednjo: ''To osebo sem izbral, ker mislim, da je premalo pokazala za finale.'' Lidija: ''To je Iztokova odločitev. Jaz vem, da sem se tukaj res ogromno naučila. Začela sem z malo znanja in dosti sem se trudila.'' Kaja se je tako lahko že veselila finalnega tedna in seveda možnosti za zmago.

Lili Žagar je prav dobro poskrbela, da so nam tekmovalci razkrili in osvetlili najbolj zanimive zaplete v preteklem tednu. Tako smo izvedeli, kako so se tekmovalci soočali z zadnjim izzivom, v sklopu katerega so morali skreirati klasično nedeljsko kosilo v moderni preobleki. Kaja je bila iskrena glede pomanjkljivosti pri tehnični realizaciji, Tomaž pa je izvedel, da bi se moral znati brzdati pri kreiranju.