Zabava

En radio, en program, ena zabava in 7000 najglasnejših obiskovalcev

M. V.
8. 12. 2013, 12.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

20 let hude muzike, ustvarjanja glasbenih hitov in trendov, na stotine žurov in nočnih romanc na plesiščih sta Radio Salomon in ekipa DeeJay Time sinoči proslavila na najboljši možen način: s tradicionalnim Božičnim DeeJay Timom v legendarni ledeni dvorani Tivoli.

Agencija Kratermedia

Legenda, ki se je pred 17. leti rodila v kultni diskoteki DC3- Dakota, je v preteklih letih s selitvijo po ljubljanskih dvoranah osvojila čisto novo generacijo ljubiteljev popularne, plesne in urbane glasbe, le-ta pa je sinoči končno doživela tudi epski žur za 7000 obiskovelcev v Tivoliju, ki je zadnji Božični DeeJay Time gostil pred desetletjem.

Agencija Kratermedia

Novi časi, novi hiti, malo nostalgije, kup sprememb, a priljubljeni format ostaja enak in dokazuje, da mu še vedno ni para. Zabavo za 7000 privržencev sta ob največjih uspešnicah iztekajočega se leta sta vodila Dean On The Mike in DJ Drago, s plesnimi točkami je dvigovala utrip skupina Lil Getness, odrsko produkcijo je s posebnimi scenskimi učinki dopolnjeval multimedijski robot Liquidator, Manche in Rale sta navdušila s hitom Ove Godine, Regina je odpela prav za to priložnost osvežen miks zadnjih singlov, duet Clea & Kim je v novi, trendovski podobi pripravil atraktivna nastopa zgrajena na samih velikih hitih, zvezda večera pa je bila ob gostiteljih seveda priljubljena pevka Inna.

Agencija Kratermedia

Romunska zvezdnica je v Ljubljano priletela bolna, na račun česar so trpeli predvsem mediji, medtem ko tega ob nastopu ni pokazala. Dobra znanka slovenskih odrov, ki pa je po zadnjem obisku postala zvezdnica svetovnega dometa, je navdušila s seksi oprijetimi oblačili in izjemno odrsko energijo, odpela vse hite in tudi eno od skladb s prihajajočega albuma Soy LatINNA, napovedani polurni nastop pa kljub bolezni podaljšala za polovico. Zagotovo je k temu prispeval ekstatičen sprejem občinstva, mogoče pa tudi nastop oboževalca iz publike, ki ga je povabila na oder, le-ta pa je z njo pripravil plesni šov, ki se ga ne bi sramovali profesionalci. Za nameček je Inna kot posebno božično darilo svojim oboževalcem na oder pripeljala še skupino Maestro, s katero je v preteklosti že sodelovala, kot kaže pa jo bodo spremljali tudi na naslednji turneji. In po tistem, kar smo videli sinoči, bodo naši fantje prava atrakcija.

Ekipa DeeJay Time se vsem medijem in prijateljem zahvaljuje za izkazano podporo, še posebno tistim, ki so kupili vstopnico, saj brez njih izvedba prireditve ne bi bila mogoča. Reportažo s prireditve in ekskluzivni pogovor z Inno si lahko ogledate v oddaji ŠKL, ki se bo predvajala naslednji konec tedna.

Agencija Kratermedia

Agencija Kratermedia

Agencija Kratermedia

Agencija Kratermedia

Agencija Kratermedia