Zabava

Nepozabna zabava v Hali Tivoli

Aktual/M.J.
7. 12. 2013, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ekipa Radia Aktual je za svoje poslušalce pripravila nepozaben večer v ljubljanski Hali Tivoli. V petek, 6. decembra, so namreč praznovali že svoj šesti rojstni dan in to skupaj s svojimi zvestimi poslušalci.

Krater Agency

Na dan, ki je sicer tradicionalno rezerviran za prvega od treh dobrih decembrskih mož, so v ljubljanski hali Tivoli pripravili nepozabno zabavo s pridihom dalmatinskih melodij. Za uvodno vzdušje so poskrbeli člani zasedbe Mambo kings, ki so publiko hitro dvignili na noge in veselje ter rajanje se je pričelo. Za čisto pravi mediteranski pridih pa je poskrbela vokalna skupina klapa Maslina, ki seveda ni pozabila na izvedbo njihove skladbe - Da te mogu pismom zvati, ki jo pozna skoraj vsak izmed nas. So pa gospodje tudi poskrbeli za pravi spektakel, saj so zapeli tudi v slovenskem jeziku in takrat se je  Hala Tivoli še dodatno napolnila s prijetnim vzdušjem.

Krater Agency

 Na koncu pa legendarni na oder stopili legendarni Novi fosili, ki so poskrbeli, da so obiskovalci koncerta pokurili še zadnje atome moči. Petje v en glas skupaj s Sanjo Doležal, plesanje, norenje  in dejstvo, da razprodana dvorana Hale Tivoli stoji na nogah, je tisto, kar bo vsem udeležencev zagotov ostalo v lepem spominu!

Krater Agency

Je pa ekipa Radia Akutal poskrbela še za dodatno presenečenje, saj so tri predstavnice nežnejšega spola ravno na ta dan praznovale rojstni dan. Seveda sta jih Eva in Boštjan prijetno presenetila, kar si bodo zagotovo zapomnile za vse življenje.

Krater Agency