Zabava

Marija Šerifović izdala vse

mv
5. 12. 2013, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Srbska pevka Marija Šerifović, ki je pred dnevi javnosti predstavila dokumentarni film o svojem življenju, v katerem je izdala vse podrobnosti iz svoje zasebnosti, je svoje oboževalce zdaj razveselila še z novico, da bo izdala avtobiografijo z naslovom Izpoved (Ispovest) .

Facebook

»Knjiga vsebuje precej dogodivščin iz mojega življenja, ki so preveč boleče, da bi jih posnela na video, zato sem jih laže napisala,« je vsebino razložila Marija, ki bo svojo avtobiografijo na prodajne police poslala v začetku prihodnjega leta.

Pevka je knjigo pripravljala dve leti, vanjo pa je uvrstila vseh 30 let svojega življenja. »Ko človek želi biti iskren, se mu ni treba veliko igrati z vprašanjem, o čem bi pisal. S to knjigo želim vsem očetom pokazati, kako se ne smejo obnašati do svoj otrok, in mamam dopovedati, da jim ni treba prenašati nasilja doma,« je priznala srbska zvezdnica, ki je z dokumentarnim filmom o svojem življenju dvignila precej prahu v Srbiji, pričakuje pa se, da bo s knjigo podobno.

»Želim le sporočiti vsem ljudem, naj bodo to, kar so,« je zaključila Šerifovićeva, ki je leta 2007 s pesmijo Molitva Srbiji pripela zmago.