Zabava

Ooo, kake melone!

5. 12. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Plavolasa ameriška glasbenica Britney Spears (32) je pred kratkim gostovala pri Ellen DeGeneres, pri kateri se je razgovorila o svoji novi ljubezni, Davidu Lucadu. Zvezdnica je med pogovorno oddajo razkrila, da sta se z Davidom, ki prihaja iz Virginije, spoznala na zabavi, na kateri so ju predstavili skupni prijatelji. »Ljubim ga, zelo je strasten, duhovit, seksi in preprosto ga obožujem,« je dejala Britney. »Resnično ga ljubim.«

Pogovor je potekal v Las Vegasu, kjer je Britney promovirala svoj šov Piece Of Me. Britney je voditeljici priznala, da je bila to ljubezen na prvi pogled, saj sta se po zabavi že drugi dan znova videla. Nato pa je med njima nastal kratek stik. »Pozabil me je poklicati, trajajo je precej časa, da se je spomnil,« je dejala glasbenica. A Ellen kar ni odnehala in je še naprej vrtala vanjo, kako dolgo je trajalo, da je zazvonil njen telefon. »Trajalo je nekih šest ur,« se je muzala zaljubljena in neučakana glasbenica.

Britney si skrbništvo nad svojimi sinovi deli z nekdanjim možem Kevinom Federlinom, s katerim imata sedemletnega Jaydna in osemletnega Seana. Poročila sta se leta 2004, potem ko se je le nekaj tednov pred tem ločila od svojega prijatelja iz otroštva, Jasona Alexandra, s katerim je bila poročena zgolj 55 ur. V ločitvenem zahtevku je bilo zapisano, da se Britney ni zavedala posledice svojih dejanj.

Britney pa ne cvetijo rože le na zasebnem področju, pred dnevi je na prodajne police prišel tudi njen najnovejši album z naslovom Britney Jean. Uresničila se ji je tudi dolgoletna želja, da bi lahko sodelovala v animirani družinski pustolovščini Smrkci, kjer se v ozadju sliši njena skladba Ooh La La.