Zabava

Nagradna igra, ki je ne smete spregledati

26. 11. 2013, 10.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V ljubljansko Halo Tivoli se v soboto, 30. novembra 2013 vrača najboljša skupina 'tribute to Pink Floyd', Brit Floyd. Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd.

Tako boste lahko slišali uspešnice, kot so „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“, „One Of These Days“,... i „Have A Cigar“, "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“ in številne druge! Brit Floyd so uradna tribute skupina, ki so jih priznali za takšne tudi originalni Pink Floyd, kar predstavlja velik dokaz njihove kvalitete in avtentičnosti, produkcijski team projekta pa je pred njimi ustvaril tudi Australian Pink Floyd Show.

V sodelovanju s časopisom Svet24 si lahko naši bralci prislužite dve vstopnici. Vse, kar morate narediti, je na naš naslov: Papirniški Trg 17, 1260 Ljubljana Polje, s pripisom za svet24, ali na našo e-pošto: igre@svet24.si poslati pravilen odgovor na naše nagradno vprašanje in med srečneži s pravilnimi odgovori bomo izžrebali dvakrat po dve vstopnici. V sporočilu pripišite še vaš naslov!

Naštejte vsaj dva člana, ki sta nastopila v legendarni skupini Pink Floyd!