Zabava

Dvakrat operiran, ker je na ramenih nosil Lepo Breno

mv
21. 11. 2013, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevec srbske skupine Slatki greh, v kateri je pevsko kariero začela Lepa Brena, Saša Popović, je v nedavnem intervjuju priznal, da je bila pevka takrat precej bolj obilna, in ker jo je včasih nosil na ramenih po odru, je bil kar dvakrat operiran zaradi pruha! »Ko je Lepa Brena s prijateljico prišla na avdicijo za pevko, sem molil, da je pevka njena kolegica, in ne ona,« je Saša Popović priznal v nedavnem intervjuju za srbske medije.

Facebook

Povedal je, da je bila Brena visoka in obilna, kar ni bilo najbolj všeč direktorjem hotelov, v katerih so s skupino Slatki greh nastopali v osemdesetih letih. »Eden od njih mi je celo namignil, da sem na nastop pripeljal nosilec električne napeljave in ne pevko,« pravi Popović, ki ga je Brenina teža stala tudi zdravja.

Facebook

Točka ga je stala zdravja

V petnajstih letih skupnega nastopanja jo je namreč na nastopih pogosto dvignil na svoja ramena in jo nosil naokrog, kar je občinstvo oboževalo, a do danes nihče ni vedel, da je to pustilo posledice na njem. »Zaradi te točke sem šel kar dvakrat na operacijo pruha. Zdaj vem, da bi morali to vključiti v program pozneje, ko je Brena izgubila nekaj kilogramov,« se je pošalil glasbenik, ki je zelo zaslužen za razvoj Brenine kariere.

Danes velja za eno glavnih jugoslovanskih div. Skupaj vodita produkcijsko hišo Grand, sta pa tudi dobra prijatelja z ogromno skupne zgodovine. Prvi album Čačak, Čačak je Brena s Slatkim grehom izdala leta 1980, nato pa z njim prepotovala Jugoslavijo. Kdo bi si mislil, da je bila pevka, ki je pri svojih triinpetdesetih videti zares prelestno, nekoč okroglolično dekle, ki so jo klicali ''drog za električno napeljavo''!