Zabava

Vesna s Kmetije ločena in že na novo zaljubljena

mv
15. 11. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vesno Krajnc smo spoznali kot eno od sodelujočih pri resničnostni oddaji Kmetija, ko se je zaljubila v sotekmovalca Simona, čeprav jo je doma čakal mož Matej. Zdaj pa je v medijih odjeknila novica, da se je Vesna ločila in že na novo zaljubila.Vesna Krajnc se je Slovencem usedla v srce kot tekmovalka na resničnostnem šovu Kmetija, ko se je zaljubila v sotekmovalca Simona, na kocko postavila svoj zakon z Matejem Francem, ob odhodu z oddaje pa se je psihično zlomila in nekaj časa preživela na zdravljenju v psihiatrični bolnišnici.

Facebook

Gledalci so jo dojemali kot pravo zmagovalko oddaje in zanjo zbirali celo denar, s katerim bi si lahko kupila svojo kmetijo. Ves čas ji je ob strani stal mož Matej, s katerim sta poskušala urediti svoj zakon, a na koncu sta očitno spoznala, da so prave iskrice med njima ugasnile in jih ni več mogoče obuditi. Za ločitev sta se odločila sporazumno in se razšla v prijateljskem odnosu.

Facebook

Ljubezen na prvi pogled

A Vesna kljub ločitvi ni osamljena. Poleti se je namreč znova zaljubila, tokrat v Blaža Laha, fotografa, s katerim jo povezuje tudi ljubezen do fotografiranja. Na videz sta se poznala že od najstniških let, znova pa sta se srečala letos na počitnicah. Vesna priznava, da se je zaljubila na prvi pogled, pritegnila jo je njegova energija in življenjska filozofija in iz prijateljstva se je rodila globoka ljubezen. Pravi, da je v njem našla sorodno dušo, nekoga, ki jo dopolnjuje in sprejema takšno, kot je. Čeprav ljubezni ni načrtovala in se je pravzaprav pripravljala na selitev na Nizozemsko, se je popolnoma prepustila izkušnji in svoje odločitve ne obžaluje.