Zabava

Objokana Irena ostala brez 50.000 evrov

A.M.
12. 11. 2013, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na sončni strani Alp že dlje časa pred očmi javnosti poteka prava kuhinja, v katero so vpleteni - vsaj kar zadeva glasovanje - tudi številni Slovenci, za katere je pregovorno znano, da radi kuhajo, tako ali drugače.

Mediaspeed

Šov Gostilna išče šefa v milejši obliki spominja na Ramsayjev kuharski šov Hell's Kitchen.

Nič drugače ni bilo niti v osmi oddaji resničnostnega šova Gostilna išče šefa, ko sta se po precej čustvenem tednu na vročih stolih soočila Irena Rovanšek in Tomaž Škvarc.

Tako kot v preteklih tedenskih soočanjih so se tudi v zadnjem tednu tekmovalci - vsi tisti, ki so še ostali v šovi - borili s premagovanjem tako fizičnega kot vse večjega psihičnega pritiska. Zdi se, da ima ''psiha'' v takšnih izoliranih šovih, saj se marsikdo zlomi, največjo moč. Kdo bo v letošnjem letu vzel 50.000 evrov, je še prerano govoriti, saj se lahko preobrati zgodijo v zadnjem trenutku. Zagotovo jih ne bo videla Irena, ki so jo gledalci izločili iz šova, čeprav je, kot je dejala, želela dobiti še eno priložnost. Dvajsetletni tekmovalki, ki ji je priteklo precej solz tako med tedenskim dogajanjem kot tudi v izločilni oddaji, se ne bo uresničila želja, da bi postala sam svoj šov. Do zdaj so šov že zapustili Tilen Deško, Zdenka Potočnik, Saša Peltekovski, Mojca Javh, Žiga Šinkovec, Aljaž Zemljič (odstopil) in nazadnje Irena Rovanšek. Vse bližje zmagi pa so Fredi Kranjec, Tomaž Škvarč Lisjak, Lidija Zebec, Kaja Pogačar, Iztok Ilšnik, Martina Žibrat in Mitja Humar.