Zabava

Casanova ujet med dekleti

A.M.
30. 10. 2013, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljena skupina, ki je na glasbeni sceni prisotna že dvajset let, ima te dni znova razlog za veselje, saj je z ekipo TV Veseljak ustvarila ljubezensko zgodbo. V Slovenskih Konjicah zadnje dni ni manjkalo pravih zapeljivcev. Še posebno je zapeljeval znameniti Casanova, ki je osvajal vsa dekleta, ki so mu prišla naproti.

»Če je bila vsaj malo luštna, se ji nisem mogel upreti,« je dejal večni ljubimec. Seveda govorimo o novi skladbi skupine Črna mačka, ki bo videopremiero doživela že ta četrtek ob 20. uri na televiziji Veseljak. Kot so nam povedali člani Črne mačke, sta v novem spotu, ki ga je posnela ekipa TV Veseljak, nastopili tudi dve dekleti, ki ju je osvajal strastni osvajalec ženskih src. V vlogi se je tokrat izvrstno znašel pevec skupine Jože Sadek.

Skupina Črna mačka, ki ima za seboj že bogato glasbeno kariero, je pred dvema letoma izdala jubilejni album, na katerem je kar 25 skladb, ki so večinoma avtorske. Takrat se jim je pridružila tudi izjemna vokalistka Teja Asič, s katero so se takoj ujeli ter pripravili skupen program, močno pa je, kot radi v smehu povedo, polepšala tudi 'zunanjo podobo skupine'. Teja Asič poleg prepoznavnega vokala igra na kitaro, zaradi svoje prešerne narave pa je znana tudi po izvrstnem šov programu.

Glasbeni repertoar skupine v tem času precej razširil; izvajajo tudi skladbe Tine Turner, Janis Joplin in drugih izvajalcev, velik poudarek pa namenjajo starejšim slovenskim melodijam.