Zabava

Mlada Biliana bo kmalu v Sloveniji

K. Š.
23. 9. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

25. septembra bo v Viteški dvorani v Brežicah magistrski koncert Biliane Ivanović in tamburaškega orkestra hrvaške radiotelevizije z gosti.

Bilianin koncert ima dobrodelno noto.

Dobrodelni magistrski koncert mlade in predvsem vidne pevke Biliane Ivanović in tamburaškega orkestra hrvaške televizije se bo začel ob 19. uri v Viteški dvorani Posavskega muzeja v Brežicah. Dogodek je dobrodelen in je hkrati tudi zaključek študijske zgodbe Biliane Ivanovič, ki je okronan z mnogimi prijateljstvi.

V prvem delu bo tako sopranistka nastopila ob spremljavi pianista Maria Čoporja in z različnimi gosti (Dror Orgad, Marko Zavišić, Eduard Kobeščak, Luka Barešić), v drugem delu koncerta pa bo ob spremljavi tamburaškega orkestra hrvaške radiotelevizije zapela nekaj znanih arij iz različnih operet.

Celoten znesek od prodaje vstopnic gre h Karitas in Rdečemu križu.

Celoten znesek od prodaje vstopnic (te stanejo simbolična 2 evra) gre h Karitas in Rdečemu križu za nakup živil ogroženim družinam. S to malo gesto bi mlada sopranistka rada sporočila, da je hvaležna za znanje, izkušnje in vse dobrine, ki jih je med študijem prejela od staršev, prijateljev, profesorjev in kolegov iz stroke, in da je čas, da tudi sama nekaj nameni tistim, ki to potrebujejo, saj verjame, da v življenju ni prav le prejemati, temveč je treba tudi kaj dati. 

Mlada pevka verjame, da v življenju ni treba le prejemati, temveč tudi kaj dati.