Zabava

Dama z bujno poraščeno brado

M.J.
23. 9. 2013, 14.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Za prijetno presenečenje je te dni poskrbela avstrijska radiotelevizija ORF, ko je za novo evrovizijsko predstavnico izbrala 25-letno Conchito.

Profimedia
Zvezdnica s kosmato brado razburja.

25-letna Conchita Wurst je bila sicer rojena kot Tom Neuwirth. Da bo nekoč zvezda, je razmišljala že v otroških letih, vse skupaj pa se je začelo pred sedmimi leti, ko je sodelovala v šovu talentov Starmania.

Nato je eno leto vztrajala v t. i. 'boy bandu', toda brez večjegaa uspeha. Vrata so se ji nato odprla leta 2011, ko je nastopila v šovu Die große Chance, kjer se je predstavila kot temnolaska z nevsakdanjo brado, kar je njen zaščitni znak. Če povežemo Conchito Wurst s svetom glasbe in zabave, lahko brez slabe vesti zapišemo, da ni neznano ime na avstrijski glasbeni sceni.

Lansko leto ji je namreč evrovizijska vstopnica za las ušla, saj je s skladbo That's What I Am zasedla odlično drugo mesto in s tem navdušila številno občinstvo, saj je na svojih nastopih izjemno profesionalna. Ob koncu ne pozabimo, da dama z brado na družbenih omrežjih redno deli nasvete, tako o negi obraza, številnih maskah in ne nazadnje o tem, kako s kozmetični pripomočki postati še lepša ženska.