Zabava

Se spomnite Mateje Malnar? Vrnila se je!

21. 9. 2013, 20.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mateja Malnar je preživela precej delovno poletje, saj je bila zaradi snemanja kar dveh skladb veliko zaprta v studiu. Svetlolaska se tokrat predstavlja s pesmijo ‘Bivše punce‘, v kateri poziva k zabavi vse, ki so bili razočarani v ljubezni.

Menart
Pesem plesnih ritmov poziva k zabavi vse, ki so bili razočarani v ljubezni. In kot pravi Mateja je treba konec zveze proslaviti.

Mateja Malnar, ki je najprej s članoma skupine Sexplosion, s Stefaniom in Lauro, posnela poletno uspešnico ‘La Fiesta Loca’, je kljub natrpanemu urniku posnela še novo pesem z naslovom Bivše punce. Avtor glasbe je Aleš Vovk – Raay, avtorica besedila pa Vera Landa.

”Že od vsega začetka sodelujem z Alešem Vovkom – Raayem in sem z njim zelo zadovoljna. Poleg tega njegova boljša polovica Marjetka tudi poučuje pop petje in imam kar tak “all inclusive paket” (nasmeh). Ker se je zadnji singel Briga me zelo prijel, sva ugotovila, da nama ta smer zelo ugaja in sva na tej poti tudi ostala. In tako je nastal nov komad Bivše punce. Skladba je opogumljajoča, da vsak konec pomeni tudi nov začetek. To je skladba z besedilom bolj za nas punce, da se malo znorimo in pozabimo na preteklost in se obrnemo proti prihodnosti.

Poletje je bilo kar delovno, saj smo s skupino Sexplosion tudi posneli novo skladbo La Fiesta loca in kar veliko nastopali, tako da sem imela po večini kar dvojne nastope. V jeseni pa pričakujem prav tako povpraševanje po nastopih in zagon, kot sem ga dobila poleti,” je o novem singlu dejala Mateja Malnar.