Zabava

Na obali so se sladkali tudi letos

J.K.
19. 9. 2013, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na petek 13. septembra so se gostje ob otvoritvi Sladke Istre v Ankaranu nadejali pregrešno sladkih dobrot, kjer je med drugim slavila tudi torta z zanimivim imenom »Matriamikaj, Matiramisu« hotelov LifeClass.

Lifeclass
V kategoriji »Naj torta sladke Istre« je osvojila bronasto odličje, in se bo tako postavila ob bok kraljicam Café Centrala v hotelski slaščičarni.

V kategoriji »Naj torta sladke Istre« je osvojila bronasto odličje, in se bo tako postavila ob bok kraljicam Café Centrala v hotelski slaščičarni, kjer vsak lahko podoživi okus zmagovale kombinacije slaščičarskih mojstrov. Prihajajoči konec tedna, 21. in 22. septembra, pa bodo ob zaključku Sladke Istre obiskovalce v koprsko mestno jedro povabile »sladke poti« Slovenskih in tujih dobrot.

Hoteli LifeClass bodo ob zaključku tradicionalne prireditve in EuroBasketa razrezali torto velikanko, obiskovalce pa bodo ob tem sladkem prazniku pričakali z dobrotami na eni največjih stojnic. Se vam že cedijo sline? Pridružite se nam v pregrehi sladkih dogodivščin na Obali.

 

 

Lifeclass