Zabava

Zaročeni Mankoč se poslavlja od plavanja

S.J.
16. 9. 2013, 14.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Naš najuspešnejši plavalec vseh časov Peter Mankoč se počasi poslavlja od profesionalnega športa. Zdaj je že v Turčiji, kjer bo treniral nove bodoče olimpijce, z njim pa je tudi njegova dolgoletna partnerka Triin Aljand, ki je pred kratkim postala njegova zaročenka.

Mediaspeed
Peter in Triin si bosta v kratkem obljubila večno zvestobo.

»Prej za to ni bilo časa oziroma so imele druge stvari prednost. Skupaj sva že dolgo – sedem ali osem let. Večkrat mi je namignila, da je še nisem zasnubil, jaz pa nisem bil ravno pristaš porok. Zavedam se, da ji ni bilo lahko, saj prihaja iz Estonije in potrebuje neko varnost. Sicer pa odločitev ni bila težka, saj vidim, da bi lahko z njo preživel celo življenje,« pravi Peter, ki se s Triin izvrstno ujema pri vsakodnevnih stvareh.

»S Triin se dopolnjujeva!«

»Glede vsega se dobro ujemava, v čemer se ne ujemava, pa se dopolnjujeva. Triin ima rada paradižnik, jaz pa ne ... Tako pri nama nič ne ostane na krožniku, saj eden poje tisto, česar drugi ne mara, hehe. Oba sva trmasta in sva pripravljena marsikaj žrtvovati za svoje cilje. Seveda pa ni nepomembno, da mi je tudi njen videz zelo všeč,« je med drugim povedal Peter, ki se je poleg pomembnega koraka, zaroke, odločil tudi, da bo v kratkem končal profesionalno kariero.

Mediaspeed
Mankoč se počasi poslavlja od profesionalnega športa.