Zabava

Aktualovci poslušalce peljali na nor izlet!

PR
16. 9. 2013, 09.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Minula sobota je bila za aktualovce in njihove najzvestejše poslušalce nepozabna. Radio Aktual je namreč svoje poslušalce odpeljal na izlet, na katerem se je kar okoli 300 ljudi zabavalo, prepevalo in 'športalo'.

Radio Aktual
Eva in adrenalina polni poslušalci

Z aktualovci se je zabavalo okoli 300 poslušalcev.

V Poletnem parku na Krvavcu so se aktualovci in poslušalci pomerili v plezanju in ostalih veščinah v pustolovskem parku, dirkali so z gokarti, kolesi in skiroji, najbolj borbeni so tudi streljali z lokom. Aktualovca Eva in Mitja G. sta predvsem ob slednjem ugotovila, da bi se lahko kosala celo z Robinom Hoodom.

Radio Aktual
Mitja Grajzar kot Robin Hood
Seveda ni šlo brez odlične Aktualove glasbe, ki je v brunarici Sonček naredila pravo zabavo. Za še lepši sončni dan so poskrbele tudi privlačne nagrade, ki so jih prejeli poslušalci. Med drugim je bila nagrajena tudi najbolj poskočna polka. Ni pa se plesalo samo polke, ampak se je norelo na vse najboljše hite, ki poslušalce vsak dan razveseljujejo na Radiu Aktual. In prav zato so se tako aktualovci kot tudi poslušalci, ki si bodo to soboto zagotovo zapomnili, strinjali, da že komaj čakajo naslednje srečanje 'v živo'.  
Radio Aktual
Aktualovi voditelji: Eva Cimbola, Mitja Urbančič in Mitja Grajzer
Radio Aktual
Če ni dovolj pogumnih fantov, se zavrtijo punce same.
Radio Aktual
Eva kot Robin Hood ...
Radio Aktual
Aktualove zabave se je udeležil tudi Lisko