Zabava

Manekenka ujeta med navijači

sj
15. 9. 2013, 18.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nataša Dobelšek, manekenka in podjetnica, je ena od tistih dam, ki z navdušenjem spremljajo košarkarsko prvenstvo, čeprav ne toliko, kot bi jo sicer.

Mediaspeed, osebni arhiv

Žal tekem, ki se odvijajo po vsej Sloveniji, ne spremljam prav redno. Predvidevam, da je tako zaradi pomanjkanja časa, saj sem popolnoma osredotočena na delo in prihajajoči celjski sejem, na katerem se spet predstavljam s svojim podjetjem. Pred časom, leta 1997, pa sem tako zelo spremljala slovensko košarko, da sem bila celo redna obiskovalka tekem, še celo v Istanbul sem šla na dve tekmi naših košarkarjev. Bili so zaključni turnirji Evrolige. Takrat je bil velika zvezda Marko Milič, preden je šel v Ameriko," pravi lepotica, ki se izvrstno počuti med navijači. "Samo navijaško vzdušje se mi zdi fantastično, ves pozitiven pretok energije je fenomenalen. Lepo je videti združene Slovence, ki se veselijo skupaj. Za Slovenijo se mi zdi tokratni dogodek zelo pomemben tudi s turističnega vidika. Poleti, ko sem bila na Kreti na dopustu, so celo domačini vedeli za ta dogodek, nekaj jih je celo prišlo navijat v Slovenijo za svoje Grke," je razložila Nataša.

Mediaspeed, osebni arhiv

Njen dragi ni eden tistih

Sicer pa Natašin dragi ni eden od tistih moških, ki spremljajo prav vse tekme. "Ker moj dragi ne spremlja tekem kot povprečen moški, nimava težav, da bi se zaradi tega kregala. Pa tudi če bi gledal in navijal, me to ne bi motilo, saj imava dve televiziji. Verjetno bi pa z njim celo občasno navijala in mu še prinesla pivo, če bi ga to veselilo, saj sem zelo prilagodljiva oseba," pravi manekenka, ki šport tudi na splošno podpira. "Lepo je podpirati športnike, ki so zelo uspešni na vseh področjih, saj v svoje uspehe vlagajo izjemno veliko truda. Smisel skupinskega navijanja vidim v potrebi po druženju, ki jo imamo ljudje v svoji biti in naravi, pa tudi povezanosti, ki jo vsi radi občutimo, čeprav je včasih ne znamo udejanjiti. Športni uspehi pa to lepo udejanjijo ... Bravo, Slovenija!” je za konec v navijaškem slogu še dodala Nataša.