Zabava

Ujeli so ga z lepoticami na jahti

A.M.
15. 9. 2013, 12.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nataša in Saša, ki z odličnima vokaloma in interpretacijo navdušujeta tako pri nas kot pri sosedih, sta bila zadnje čase še kako zaposlena.

Namesto da bi člana dueta Sinji galeb uživala v spokojnih počitnicah, sta bila precej delovna, ne nazadnje pa sta še pred tem z glasbenim vložkom sodelovala pri snemanju slovenskega filma Šanghaj. Kljub številnim koncertom v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji sta se Nataša in Saša odpravila na slovensko obalo, kjer pa sta namesto poležavanja na soncu in čofotanja z ekipo Televizije Veseljak posnela novo zgodbo za pesem Adria dance, ki je kombinacija slovenskega in romskega jezika, kar daje celotni skladbi – ob besedah izvrstnega pisca besedil Ferija Lainščka – še večji pečat.

Vse skupaj se je dogajalo, kot sta nam zaupala Nataša in Saša, v Portorožu in Bernardinu ter na jahti prijatelja Viktorja Voduška, kjer so dogajanje popestrile tudi plesalke. Nekoliko več treme je imela Nataša, saj pravi, da pred kamerami ni najbolj samozavestna. Toda ker sta bila ob njej Saša in ekipa, je vse skupaj potekalo brez težav, Saša pa je med snemanjem celo spretno krmaril, kar je mogoče videti tudi v veseljaškem videospotu, ki se že vrti na TV Veseljak. Naj ob tem še zapišemo, da zasedba Sinji galeb prepeva pretežno pesmi z morskim pridihom, se pravi, da v glasbi združujeta pravi mediteranski melos. 

Na njunem albumu Melodije Jadrana najdemo kar 13 pesmi, med katerimi je šest slovenskih, sedem pa dalmatinskih. V preteklosti sta se med drugim udeležila tudi festivala Marco Polo na Korčuli, veselo družbo pa razveseljujeta še na porokah, obletnicah in rojstnodnevnih zabavah.