Zabava

Chris Brown že tretjič z Nicki Minaj

M.V.
14. 9. 2013, 11.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Chris Brown zadnje mesece agresivno napada svetovne lestvice, pri zadnjem pa mu je na pomoč priskočila tudi neposredna ameriška glasbenica Nicki Minaj. To je že njuno tretje sodelovanje.

Twitter
Chris se še vedno dokazuje.

Chrisov novi singel Love More, ki ga bomo lahko poslušali na prihajajočem, že šestem studijskem albumu 'X', je razvpiti Chris Brown posnel v sodelovanju z ameriško raperko Nicky Minaj. Singel se že uspešno vzpenja po ameriški glasbeni lestvici Billboard Hot 100 in Australian Singles Chart. V reviji Billboard so zapisali, da gre zagotovo za novo klubsko uspešnico. 24-letni zvezdnik Chris je pesem predstavil skupaj s svojima že aktualnima singloma Fine China in Don’t Think They Know na podelitvi nagrad 2013 BET Awards.

Twitter
Chris Brown zadnje mesece agresivno napada svetovne lestvice.

Počasi se vzpenja

Videospot za pesem so snemali v Los Angelesu, režiral ga je Chris, na dan, ko je video delil z javnostjo, pa je na Twitterju sarkastično spodbodel svoje tekmece. »Medtem ko se vi prepirate okoli skopljenih bikov, jaz režiram take videospote,« je zapisal pevec, ki je po incidentu z Rihanno leta 2009 izgubil vse in se od takrat počasi vrača nazaj med najboljše izvajalce r'n'b-ja. »Celotna izkušnja me je naredila povsem ponižnega in zdaj bolj cenim svoj uspeh, saj sem si moral priboriti nazaj občinstvo, ki me je videlo le v luči nasilneža,« je pred meseci v enem od intervjujev priznal Brown.