Zabava

Mis Kosova najlepša Balkanka, Slovenka povsem na dnu

M.V.
14. 9. 2013, 14.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tik pred prestižnim izborom za mis sveta, ki se bo konec septembra zgodil v Indoneziji, stavnice že ponujajo prvi vpogled v uspešnost 131 lepotic, ki se bodo borile za omenjeni lepotni naslov. Trenutno je med kandidatkami s področja Balkana najvišje uvrščena mis s Kosova, Slovenka pa je najslabša.

Missworld.com
Kosovska mis je trenutno uvrščena na 11. mesto.

Do 28. septembra, ko bo potekal finalni izbor za mis sveta, je še 14 dni, a vseeno stavnice že zbirajo glasove za lepotice, ki so najbolj prepričale obiskovalce uradne spletne strani. Po njihovih podatkih je s področja nekdanje Jugoslavije najbolje uvrščena mis Kosova Antigona Sejdiu, ki je trenutno na 11. mestu, druga je Hrvatica Lana Gržetić, ki zaseda 21. mesto, nekaj mest za njo, na 46. mestu, je mis Srbije Aleksandra Doknić, mis Bosne in Hercegovine Sandra Gutić je na 59. mestu, mis Makedonije Kristina Spasenoska je na 72. mestu, na 99. mestu je mis Črne gore Ivana Milojko, šele na 103. mesto po trenutnih stavnicah pa se je uvrstila naša mis Maja Cotič.

Intenzivne priprave na izbor

Dekleta se s stavnicami seveda ne obremenjujejo, saj se intenzivno pripravljajo na nastop na finalnem izboru, ki bo 28. septembra v Džakarti. Poleg učenja koreografij in številnih intervjujev so se lepotice izkazale tudi kot velike ljubiteljice živali, pred dnevi pa so na prostost z Balija, kjer so nastanjene, spustile vsaka svojo želvo. Kljub trenutno ne preveč obetajočem položaju naše Maje držimo pesti zanjo!

Missworld.com
Balkanske lepotice si sledijo v tem vrstnem redu.