Zabava

Dobra volja je z Veseljakom najbolja

A.M.
13. 9. 2013, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Za mnoge velja petek trinajstega za nesrečnega, toda ko sta v igri izbrana veseljaška družba in harmonika, so vse skrbi odveč.

Radio Veseljak

Najbolj priljubljena slovenska radijska postaja je znana po tem, da je to edina postaja, ki predvaja le slovensko glasbo. Radio Veseljak pa je znan tudi po veselih piknikih, na katere jih vabijo organizatorji iz različnih krajev. Letos so pikniki potekali na Dolenjskem, Štajerskem in v okolici Ljubljane. Veselo je bilo tudi na zadnji avgustovski večer, ko je bil Veseljakov piknik v Dolenjih Sušicah, kjer so nastopili Stane Vidmar, ansambli Tonija Verderberja, Stil, Potep, Tik tak in domača plesna skupina kavbojk ter voditeljici Tanja Vidic in Barbara Pirh.

Ker pa je bilo vse skupaj skozi poletne mesece izjemno veselo, se je radijska ekipa odločila, da tokrat pripravi Veseljakovo zabavo, ki bo potekala na prav poseben dan, na petek, trinajstega, in sicer Adijo, poletje v športnem parku Bevke pri Brezovici. Tokrat bodo nastopili Saša Lendero, ansambli Nemir, Črna mačka, Stil in Robert Ficker, vse skupaj pa se bo – ob slabem vremenu pod šotorom – začelo ob 19. uri.

Radio Veseljak

Radio Veseljak