Zabava

S slovenskega X Factorja na avstrijske odre

mv
4. 9. 2013, 16.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Klemen Bunderla, simpatični voditelj radiev Aktual in Veseljak ,je širno Slovenijo opozoril nase z nastopom na oddaji X Factor, po uspešnem prvem singlu, pod katerega se je podpisal tandem Aleš Klinar in Anja Rupel, pa simpatični Gorenjec osvaja tudi naše severne sosede!

osebni arhiv
Klemen osvaja domače in tuje glasbeno tržišče.

Klemen pa nam obljublja , da bomo v prihodnjih mesecih z njegovega glasbenega tabora prejeli veliko novic. Se že veselimo!

»Po lanskoletnem nastopu na X Factorju so me opazili tudi v sosednji Avstriji in me povabili na sestanek. Gre za skupino internacionalnih rokerjev Cameleon Project, s katerimi sem šel na pivo letos junija,« je povedal Klemen in dodal, da so skupaj nato posneli funk pesem Baby Don't Stop, ki jo bodo v prihodnjih tednih promovirali po slovenskih in avstrijskih radijskih postajah. »A to še ni vse. Tik pred snemanjem prve skupne pesmi smo dobili idejo, da bi skupaj posneli še eno bolj žurersko pesem Hey you,« nam je zaupal Bunderla, ki sicer ne zna nemško, zato se s fanti iz Avstrije sporazumeva v angleščini. Jesen bo tako zanj zelo pestra, kar pa ga nič ne moti, saj ima rad akcijo.