Zabava

Domači in tuji zvezdniki želijo vse zastonj

sj, mv
3. 9. 2013, 19.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zdravniške težave so bile dolgo tema, o kateri nihče ni prav rad govoril. Zadnje čase pa je vse več zvezdnikov pri nas in po svetu, ki se jim zdi očitno potrebno, da o zdravju in svojih zdravniških posegih odkrito spregovorijo. K temu velikokrat pripomorejo tudi radodarni zdravniški sponzorji!

Facebook, osebni arhiv, Profimedia, Mediaspeed
Tony je zadovoljen s svojim novim stomatologom, zato ga pridno reklamira v medijih.

Facebook, osebni arhiv, Profimedia, Mediaspeed
Je Angelina obogatela na račun operacije?

Priznanje Angeline Jolie, da si je odstranila prsi, ker jo je bilo strah, da bi se ji pojavil rak, je bila glavna tema svetovnih medijev. Pred časom je tudi Werner povedal, da si je dal popraviti oči na zagrebški kliniki, ki jo je nato obiskal še njegov prijatelj Miha Hercog, partner Saše Lendero. Oči si je popravila prejšnji teden tudi hrvaška zvezdnica Severina, najbolj zanimiva zdravstvena informacija v zadnjem času pa je prišla od Tonyja Cetinskega. Ta je obiskal kliniko v Sarajevu, kjer imajo 3D-rentgen za glavo in računalniško vodene aparate za popravilo zob. “Kar se tiče popravila zob, nisem ravno pogumen,” je priznal Cetinski, ki je bil pred kratkim nekaj dni v Sarajevu in tam poskrbel za svoj nasmeh.

Facebook, osebni arhiv, Profimedia, Mediaspeed
Severina je fotografije z očesne klinike objavila celo na Facebooku.

Slavni reklamirajo zdravstvene usluge.

Tudi Angelina plačana za poseg?

Seveda pa je zelo mogoče, da je kriza tista, ki je tako zdravnike kot tudi zvezdnike spodbudila, da zdravniške usluge javno delijo. Vsekakor se je tudi pri zgodbi Angeline Jolie pojavilo ugibanje, ali je zvezdnica resnično želela deliti svojo zgodbo z javnostjo samo zaradi spodbude drugim ženskam k skrbi za zdravje ali je morda dobila kakšno finančno motivacijo za ta podvig. Sumljivo je bilo predvsem to, da je bila njena zgodba zelo dobro 'zapakirana' in da je na prvi naslovnici izšla tako zgodaj, da je bilo očitno, da je moral nekdo medije opozoriti na postopek.

Slovenske zvezdnice rade hujšajo javno

Facebook, osebni arhiv, Profimedia, Mediaspeed
Nuška Drašček je že nekajkrat javno hujšala s pomočjo sponzorjev.

Slovenski zvezdniki so promocijo različnih zdravstvenih storitev začeli šele pred nekaj leti, nedvomno pa je največ tistih, ki se odločijo hujšati z različnimi prehranskimi dopolnili, ki jih priporočajo tudi zdravniki. Na ta način so se odvečnih kilogramov recimo znebile pevke Nuška Drašček, Špela Grošelj in Rebeka Dremelj, slednji pa radi svoj obraz posodita tudi različnim kozmetičnim pripomočkom. Očitno imajo tako domači kot svetovni zvezdniki radi zastonj stvari oziroma storitve, ki odebelijo njihovo denarnico. Prijetno s koristnim!